Survivor’da Sude Diskalifiye Mert Aşkına Eşkıya Diyip Diskalifiye! Yerine Gelen 2021’den Yangın Yeri

Survivor’da Sude Diskalifiye Mert Aşkına Eşkıya Diyip Diskalifiye! Yerine Gelen 2021’den Yangın Yeri
YAYIN TARİHİ: 16.02.2022 12:42:00

Bu sene Survivor diskalifiyen geçilmiyor… Sezona büyük bir iddia ile başlayan Survivor 2022 All-Star’da ilk fire ünlüler takımı yarışmacısı Aycan Yanaç olmuştu. Ada şartlarına alışamayan Aycan Yanaç, yarışmadan çekilmek istemiş Acun Ilıcalı da ‘biz kimseyi zorla tutmuyoruz’ diyerek posta koymuştu. Şimdi de bir sakatlık diskalifiyesi gündemde. 2 diskalifiyenin ardından gelecek 2 yedek yarışmacı da belli oldu. İşte Survivor’daki son dakika gelişmesi.

15 Ocak’ta başlayan Survivor tüm hızıyla, kaosuyla, performanslarıyla ve diskalifiye haberleriyle devam ediyor. Bu sezon çok zor geçeceği belliydi ancak bu kadar zor olabileceğini düşünmeyen yarışmacılar patır patır dökülmeye başladı. Yarışmadan ilk diskalifiye ise çok daha ilerisini görmesi beklenenen Aycan Yanaç’tı. Survivor’a ilk olarak 2020 yılında katılan Aycan Yanaç o dönem finalin en büyük adaylarından biriydi. Ancak yarışma esnasında aldatıldığını öğrendi ve kendi isteğiyle yarışmadan elendi. Bu sezona da kendi deyimiyle yarım bıraktığı hikayesini tamamlamak için gelen Aycan Yanaç’ın hikayesi yine tamamlanmadı. Adaya adaptasyon sağlayamayan Aycan Yanaç diskalifiye oldu.

Sosyal medya fenomeni Ata Benli’nin iddiasına göre 2 yeni diskalifiye daha var. İddialara göre bir süredir sakat olan sude Burcu, yarışmaya veda etmek zorunda. Sude Burcu’nun sevgilisi Mert Öcal da sevgilisinin yokluğuna dayanamadı ve yarışmadan çekildi. Hatta gelecek isimler bile belli. Survivor 2021 yarışmacıları Ayşe Yüksel ve Melis Sezer, 2022 All-Star’a yedeklerden dahil olacak.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR