Survivor’da Kirli Çamaşırlar! ‘Cinsellik Var Kuytu Köşede' Yok Böyle İfşa! Acun Ilıcalı Kelle Alacak

Survivor’da Kirli Çamaşırlar! ‘Cinsellik Var Kuytu Köşede' Yok Böyle İfşa! Acun Ilıcalı Kelle Alacak
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 12:45:00

TV 8’in fenomen yarışma programı Survivor hakkında öyle açıklamalar geldi ki Acun Ilıcalı sinirden çılgına dönecek. 15 Ocak’ta başladığı günden bu yana her gün tazeliğini koruyan Survivor bu yıl, belki tarihinde ilk kez aşk konularıyla gündeme geliyor. Hali hazırda Nisa-Ogeday ve Sude Burcu-Mert çiftleri yarışmadayken gelen bir cinsel ilişki itirafı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hem de o itiraf öyle böyle bir itiraf değil…

Survivor’ın kuytu köşelerinde neler oluyor? Öyle bir itiraf geldi, şimdilik Survivor’ı değil ama Survivor dışını sarsacak cinsten. Survivor tarihinin belki de gelmiş geçmiş en çok merak edilen konularından biri, adada önemli ihtiyaçların nasıl temin edildiği yönünde. Tüm bunların yanı sıra duygusal yakınlaşmaların da nasıl ilerlediği merak çerçevesi dahilinde.



Bu yıl daha önce hiç olmadığı kadar gönül işleri ön planda. İlk aşk vakası Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken’di. Daha önce yine bir Survivor yarışmacısı olan Barış Murat Yağcı’yla aşk yaşayan Nisa bölükbaşı’nın bu kez aşkı Survivor bir şampiyonuydu. Bir diğer aşk vakası da Survivor esnasında patlak verdi. Sude Burcu ile Mert Öcal’ın ilişkisi Nisa Bölükbaşı tarafından ifşa edilmişti. Çünkü Mert Öcal, Sude Burcu ile Nisa’nın yakın arkadaşı olan eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu’yu aynı anda idare ediyordu.




Adada tüm bunlar yaşanırken, Seyhan Soylu, Survivor’da cinsel ilişki bombasını Youtube’da patlattı. Bir izleyici yorumunu ekrana taşıyan Sisi lakaplı Seyhan Soylu bu yoruma öyle bir yanıt verdi ki ortalık yıkıldı. Gelen "Eskiden açlıktan aşk meşk olayları olmazdı demek ki doyuyorlar"  yorumuna ‘yani orada seks oluyor’ cevabını veren Sisi asıl bombayı sona sakladı ve yarışmacıların kuytu köşelerde buluştuklarını iddia etti.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR