Survivor’da Çarşı Pazar Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı Yumruk Yiyince Kavgayı Sineye Çekti! All-Star

Survivor’da Çarşı Pazar Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı Yumruk Yiyince Kavgayı Sineye Çekti! All-Star
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 17:05:00

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da önceki akşam öyle bir kavga ekrana geldi ki kimse sağ çıkamadı. Hikmet Tuğsuz ile Yasin Obuz arasında yaşanan kavganın içinde kalan Acun Ilıcalı’nın artık sabredecek gücü kalmadı. Öncesinde Ayşe Yüksel’in de yedeklerden geleceğini duyuran Acun Ilıcalı, All-Star kadroları için akıllara durgunluk veren bir karar imzasını attı. Acun Medya dizginleri bakın nasıl ele alacak.

Acun Medya tarafından yıllardır TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşturulan Survivor, 2022 yılında All-Star sezonuyla ekrana geliyor. Daha önceki sezonlarda yarışmış ve Survivor tarihine damgasını vurmuş, şampiyon olmuş yarışmacıların yer aldığı sezon hayli çetin ve bol kavgalı geçiyor. Onlardan biri de önceki gün yaşandı.



Gönüllüler takımının 2 yarışmacısı Yasin Obuz ve Hikmet Tuğsuz birbirine girdi. Hikmet Tuğsuz’un, Yasin Obuz ile Gökhan Keser hakkında ortaya attığı ‘gizli yemek yedile’ iddiası bir anda ortalığı karıştırdı. Çekimler bittikten sonra Yasin Obuz bir anda Hikmet Tuğsuz’a saldırdı. Hatta Acun Ilıcalı bile arada kaldı. Diskalifiye kararı ne olur merak edilirken sosyal medyada flaş bir iddia kol gezmeye başladı bile.




Ayşe Yüksel’in de yarışmaya dahil olacağı kesinleşince, ünlüler ve gönüllüler takımlarının karışacağı iddia edildi. Daha önce de Nagihan Karadere’nin Hikmet Tuğsuz’la aynı takımda olmak istediğinin sinyallerini vermesi, Yunus Emre ile Hikmet Tuğsuz’un da fiziksel kavga etmesi nedeniyle verilen bu karar sonunda takımlar beyaz ve siyah takım olarak ikiye ayrılacak. Şimdi tüm gözler Acun Ilıcalı’dan gelecek son dakika açıklamasında.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR