Survivor Yine İfşa Oldu Elenen İsim Bile Kesin Gibi! Acun Ilıcalı Kuduruyor

Survivor Yine İfşa Oldu Elenen İsim Bile Kesin Gibi! Acun Ilıcalı Kuduruyor
YAYIN TARİHİ: 12.02.2022 17:25:00

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor yine ifşa oldu. Haftanın 6 günü yayınlanan Survivor’da yeni sistemde artık eleme adayı olarak 4 aday çıkıyor ve yeni sisteme göre sürgün adası denen yere gidiyor. Hem eleme adayı hem de sürgün adasına gitmek istemeyen yarışmacılar parkurlarda varını yoğunu ortaya döküyor. Sosyal medyanın da çok konuştuğu bir program olan Survivor’da cumartesi günü oynanacak dokunulmaz oyununun kazananı Ata Benli tarafından ifşa edildi. Peki 2022 All-Star’da cumartesi günü gülen taraf kim oldu?

Acun Ilıcalı’nın göz bebeği Survivor, 15 Ocak’tan bu yana reytinglerde büyük yükselişte. Daha önce sezonlarda yarışmış ve adlarından sıkça söz ettirmiş yarışmacıların yer aldığı Survivor 2022 All-Star hem performanslar hem de parkur dışı olaylarla izleyiciyi ekran başına çekip, kilitlemeyi başarıyor. Adaya son olarak veda eden isim ise ünlüler takımından Furkan olmuştu.




Yarışmada hali hazırda büyük bir gönüllüler takımı üstünlüğü bulunuyor. Bu zamana kadar 11/10 oyun kazanan Survivor gönüllüler takımı ile yarışma başından bu yana bir türlü yüzü gülmeyen ünlüler takımı yeni haftada bir kez daha dokunulmaz için karşı karşıya gelecek. İzleyiciler heyecanla Survivor yeni bölümü beklerden sosyal medya fenomeni Ata Benli tarafından dokunulmazlığı kaybeden takım ifşa edildi. Peki ilk dokunulmazlığı kaybeden takım hangi takım oldu?



Sosyal medyada TV 8’in iki favori yarışma programı olan Masterchef ve Survivor hakkında yaptığı paylaşımlarla bilinen Ata Benli önceki gün yayınladığı videosunda kaybeden takımı ifşa etti. Ata Benli’nin verdiği habere göre kaybeden takım gönüllüler takımı olacak ve şaşırtmaz bir biçimde eleme adayları Evrim veya Berna olacak.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR