Survivor Yasin’in Sarı Fırtınası! Hayatı Yarışmalarda Geçiyor Sandık Yere Bakan Yürek Yakanmış!

Survivor Yasin’in Sarı Fırtınası! Hayatı Yarışmalarda Geçiyor Sandık Yere Bakan Yürek Yakanmış!
YAYIN TARİHİ: 1.03.2022 17:30:00

Sadece Survivor’ın değil, televizyon tarihinin en olaylı isimlerinden biri Yasin Obuz. Kısmetse Olur ile başlayan televizyon macerası sırasıyla Yemekteyiz, Masterchef ve Survivor’la devam Yasin Obuz şimdilerde Survivor 2022 All-Star kadrosunda boy gösteriyor. Önceki gün kendisine gelen ve açık açık bir aşk mektubu olduğu görülen mektuptaki Anastasia Petrova’nın kim olduğu merak ediliyordu. O isim Yasin’in milyoner Rus sevgilisi çıktı.

Ekrana ilk çıkışı Kısmetse Olur adlı evlendirme programıyla oldu Yasin Obuz’un… Obuz, o dönem ekrana evlenme amaçlı çıkmıştı ancak tabi ki bir kurgudan ibaretti. Yasin Obuz ünlü olduktan sonra şivesinin de kurgu olacağı ortaya çıkmıştı. Sonraki adımı da Yemekteyiz oldu Yasin Obuz’un ve bu hayatını değiştiren adım oldu.



Yemekteyiz programındaki çıkışlarıyla bir anda şöhret kavuşan Yasin Obuz, Acun Ilıcalı’nın kanatları altına girdi bir kere. Yemekteyiz’de fazlasıyla dikkat çeken Yasin Obuz’un bir sonraki adımı Masterchef oldu. O dönemde de şöhretine şöhret katan, bir dönem yakın arkadaşı olan Taner Tolga Tarlacı ile yaşadığı problemlerle gündeme gelen Yasin Obuz sonrasında Survivor 2020’ye katıldı.

Survivor 2020 şimdi de Survivor 2022 All-Star yer alan Yasin Obuz, şimdilerde de yine olay çıkarmaya devam ediyor. Özel hayatı merak edilen Yasin Obuz’un sevgilisi merak ediliyordu ve nihayet ortaya çıktı. İsmi Anastasia Petrova olduğu öğrenilen ve 21 yaşında olduğu ortaya çıkan genç kadın hakkında çok ilginç bir detay daha var. Yasin’in sır sevgilisi meğer Rus asıllı milyoner bir ailenin kızıymış.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR