Survivor Yasin’in Habeş Maymunluğu Para Kokusundan! Reyting İçin Düşmediği Hal Meğer Kazandığı Para…

Survivor Yasin’in Habeş Maymunluğu Para Kokusundan! Reyting İçin Düşmediği Hal Meğer Kazandığı Para…
YAYIN TARİHİ: 6.03.2022 10:38:00

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All-Star tüm hızıyla yoluna devam ediyor. Daha önceki sezonlarda yarışan ve yarıştıkları sezonlara damgasını vuran yarışmacıların yer aldığı 2022 All-Star’a şu güne kadar Yasin Obuz damgasını vuruyor. Sık sık girdiği kavgalar ve sivri çıkışlarıyla bilinen Yasin Obuz neredeyse Survivor’ın reyting yükünü tek başına üstleniyor. Ancak bu hallerinin bir nedeni var. O da Survivor’dan aldığı akıllara zarar ücret…

Yasin Obuz’un ekran macerası bir dönem fırtınalara estiren Kısmetse Olur adlı yarışma programıyla başladı. Sözde evlilik amaçlı yarışmada istediğini bulamayan Yasin Obuz, mutfak aşkını göz önüne aldı ve TV 8’deki ilk macerasına koyuldu. TV 8’in haftalık programı Yemekteyiz’e katılan Yasin Obuz 1 hafta içerisinde şöhrete kavuştu.



Obuz’un bir sonraki durağı ise Masterchef oldu. İşte ne olduysa burada sonra oldu. Masterchef’in kendisin getirdiği şöhret ve tabi ki Acun Ilıcalı’nın gözüne girmesi sayesinde soluğu Survivor
2020’de aldı. 2020 sezonunun en olaylı yarışmacılarından biri Yasin Obuz yarışma sonrası da müzik dünyasına adım attı. Şimdilerde Survivor 2022 All-Star kadrosunda yer alan Yasin Obuz, burada da kavgaları ve ilginç çıkışlarıyla biliniyor.

Belki de Survivor’ın reyting küpü olan Yasin Obuz’un bu ilginç hal ve tavırlarının nedeni ise Survivor’dan kazandığı para. Yasin Obuz hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yasin’in tüm geçim kaynağının Survivor olduğu ortaya çıktı. Yasin Obuz’un haftada 28 ile 30 bin lira kazandığı iddiası sosyal medyayı salladı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR