Survivor Nisa’yı Ogeday’ın Annesi İstemedi Barış’a Mı Döndü? Can Çekişirken Yanına İlk O Koştu

Survivor Nisa’yı Ogeday’ın Annesi İstemedi Barış’a Mı Döndü? Can Çekişirken Yanına İlk O Koştu
YAYIN TARİHİ: 11.02.2022 11:51:00

Survivor’un kuşkusuz en çok konuşulan ismi Nisa Bölükbaşı. 2020 Survivor’ına Sercan Yıldırım olayıyla damgasını vuran Nisa, yarışma sonrası Barış Murat Yağcı ve Ogeday Girişken’le yaşadığı aşkla olay olmuştu. Üstüne üstlük hepsiyle birlikte Survivor 2022’de yarışıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde öyle bir iddia ortaya atıldı ki ortalık karıştı. Survivor’ı izdivaça çeviren bu aşk üçgeninde yeni bir detay ortaya çıktı. İşte yaşananlar.

Survivor 2020’de Sercan Yıldırım ile olan flörtü, başarılı performansı ve inişli çıkışıyla ruh haliyle çok konuşuldu Nisa Bölükbaşı. Bu şöhretini yarışma sonrasında da devam ettirdi. Yarışma sonrasında 2020 finalisti Barış Murat Yağcı’yla aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, 6-7 aylık ilişkisini olaylı bir şekilde sonlandırmıştı.



Sonrasında da boş durmadı Nisa Bölükbaşı. Barış Murat Yağcı’dan ayrıldıktan sonra 2017 Survivor’ının şampiyonu Ogeday Girişken’la aşk yaşadığı iddia edildi. İddialardan çok kısa bir süre sonra da birlikte tatile gittiler. Survivor’a gitmeden birkaç gün önce Ogeday Girişken bir röportajında ‘aramızda bir şey var ya da yok diyemem’ sözleriyle aşkı doğrulamış oldu. Ancak gelin görün ki yarışmada işin rengi değişti.




Yarışmanın başında oldukça yakın görünen Nisa ve Ogeday şimdilerde birbirinden çok uzak. Özellikel Nisa’nın sakatlandığı gün Ogeday’ın yanına bile gitmemesi, olaya Hikmet’in el atması kafaları karıştırırken sosyal medyada 2 flaş iddia yayıldı. Birincisi Ogeday’ın annesinin Nisa’yı istemediği yönünde. Diğeri ise Ogeday’a yarışmaya gitmeden çevresindekilerin ‘aşkını gözler önünde yaşarsan şampiyonluktan olursun, Nisa’dan uzak durmaya çalış’ dediği


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR