Survivor Nisa'ya Yok Böyle Torpil! Meğer Adada Elinde Telefon Varmış! Şov Yapayım Derken İfşa Oldu

Survivor Nisa'ya Yok Böyle Torpil! Meğer Adada Elinde Telefon Varmış! Şov Yapayım Derken İfşa Oldu
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 17:04:00

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor’da neler oluyor? Yarışmanın hayli olaylı isimlerinden biri olan Nisa Bölükbaşı’ya torpil mi yapılıyor? Yarışmada eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ve yeni sevgilisi Ogeday Girişken’le bir arada yer alan Nisa Bölükbaşı’nın adadan paylaştığı bir fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı. Twitter’da isyan çıkarn Acun Medya torpil iddialarının önünü alamadı. Peki Survivor 2022 All-Star’da neler oluyor?

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All-Star kadrolarını açıkladığında en çok şaşırtan isimlerden biriydi Nisa Bölükbaşı. Eski sevgilisi Barış Murat Yağcı, yeni sevgilisi Ogeday Girişken ve 2020’deyken adının aşk dedikodularına karıştığı Sercan Yıldırım’la aynı kadroda yer alan Nisa Bölükbaşı’nın, 2020 Survivor’ındayken psikolojik problemler yaşaması da hala hafızalarda.



Tüm bunlara rağmen Survivor’a gelen Nisa Bölükbaşı, ana kadroda yer almasına rağmen, koronavirüse yakalanınca, yarışmaya 2.hafta yedeklerden dahil olmuştu. O günden bu yana Survivor parkur performanslarıyla ortalığı sallayan Nisa Bölükbaşı büyük bir hayran kitlesine sahip. İşte ne olduysa o hayran kitlesinin yaptığı paylaşımla oldu.




Nisa Bölükbaşı’nın offical hayran sayfası Nisa’nın, yarışmadaki üstü ve bileklikleriyle olduğu bir selfie sosyal medyada paylaşınca olanlar oldu. Akıllara hemen ‘Nisa’nın elinde telefon mu var?’ sorusu geldi. Yarışmaya koronavirüs nedeniyle sonradan dahil olan Nisa hakkında bu tür iddialar kol gezerken, söz konusu hayran sayfası Nisa’nın tüm yarışmacılar gibi adaya ilk gün ailesine fotoğraf attığını ve bunun da o fotoğraf olduğunu açıkladı. Anak Acun Medya’dan resmi bir açıklama gelmedi.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR