Survivor Nisa, Mert’in Kirli Çamaşırlarını Saçtı! Sude’nin Bir Kulağından Girip Diğerinden Çıkıyor!

Survivor Nisa, Mert’in Kirli Çamaşırlarını Saçtı! Sude’nin Bir Kulağından Girip Diğerinden Çıkıyor!
YAYIN TARİHİ: 16.02.2022 12:45:00

Survivor’da şu günlerde en çok konuşulan konulardan biri Mert Öcal ve Sude Burcu. Aşklarını saklayarak yarışmaya gelen ikiliyi patlatan isim ise Nisa Bölükbaşı olmuştu. Ancak Nisa’nın iddiasına göre Mert Öcal hem Sude Burcu’yu hem de Nisa’nın kankası Makbule Şakalakoğlu’nu aynı anda idare ediyordu. Ancak tüm bu yaşananlardan akıllanmayan Sude Burcu, Mert’e tekrar yeşillenince, Nisa Bölükbaşı adanın orta yerinde kirli çamaşırları döktü.

Her şey Nisa Bölükbaşı’nın adaya yedeklerden gelmesi ile başladı. Aslında ana kadroda olan ancak koronavirüse yakalanması nedeniyle yedekler arasında kalan Nisa Bölükbaşı adaya geldiğinde Sude Burcu ile Mert Öcal’ın sevgili olduğunu öğrenince küplere bindi. Ve adada Sude Burcu’ya, Mert Öcal’ın kendisinin yakın arkadaşı olan ve yine eski bir Survivor yarışmacısı olan Makbule Şakalakoğlu’yla aşk yaşadığını anlattı.




Sonrasında ortalık karıştı. Oyun alanına giderken, Nisa Bölükbaşı’ya hesap soran Mert Öcal sonrasında konseyde yaptığı açıklamada herkesin her şeyi, yarışma bittikten sonra öğreneceğini açıklamıştı. Tabi tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Sude Burcu ile Mert Öcal’ın arası düzeldi. Hatta Mert Öcal, sevgililer gününde oynanan oyunda Sude Burcu’ya çiçek hediye etti. Bu sırada da Nisa Bölükbaşı sinirden deliye döndü ve adaya gittiklerinde Sude Burcu’ya tepki gösterdi.



Sude Burcu için ‘kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir insan. Havalanında Mert, Makbule’ye ‘seni seviyorum’ dedi’ açıklamasını yapınca ağlamaya başlayan Sude Burcu ‘bu özel bir konu, sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin’ diyerek kendisini savundu. Bu aşk karmaşası nereye varacak izleyicinin en çok merak ettiği konu.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR