Survivor Mert Parmağında Oynatıyor! Survivor’da Sevgili Olmadığı Yok Yediği Naneler İfşa! Sude Burcu

Survivor Mert Parmağında Oynatıyor! Survivor’da Sevgili Olmadığı Yok Yediği Naneler İfşa! Sude Burcu
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 11:15:00

Survivor Mert parmağında oynatıyor! Survivor’da sevgili olmadığı yok yediği naneler ifşa! Sude Burcu… Survivor All-Star 2022’deki yine bir gönül işi vakası… Acun Ilıcalı’nın göz bebeği Survivor’da Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken-Barış Murat Yağcı aşk üçgeninin hazmedilememişken bir skandal da Sude Burcu ve Mert Öcal arasında patlak verdi. Daha önce adı Evrim Keklik ve İlayda Şeker’le adı aşk dedikodularına karışan Mert Öcal’ın Sude Burcu da dahil bir Surivor yarışmacısıyla aşk yaşadığı Nisa tarafından ifşalandı. Tüm Survivor kadınlarını parmağına oynatan Mert Öcal’ın sevgilisi kim?

15 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Survivor All-Star 2022 daha 1 bile dolmadan aşk skandalları bir bir patlak vermeye başladı. Nisa Bölükbaşı’nın hem eski sevgilisi Barış Murat Yağcı, hem yeni sevgilisi Ogeday Girişken hem de 2020’de kendisine platonik duygular besleyen Sercan Yıldırım’la aynı yarışmaya gelmesinin şoku henüz izleyiciler tarafından sindirilememişken bu kez de Mert Öcal’ın yediği naneler ifşa oldu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


Survivor 2020’de adı Evrim Keklik’le anılmıştı Mert Öcal’ın. Birbirilerine olan dokundurmalarıyla birbirilerinden hoşlanabileceği düşünülen Evrim Keklik ve Mert Öcal, yarışma sonrası sıkı dost olduklarını duyurmuştu. Mert Öcal’ın adı daha sonra İlayda Şeker’le anıldı. Ancak buna ne doğrulama ne de yalanlama geldi. İlayda Şeker, şimdiler Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban’la evlilik hazırlığı yapıyor.




Mert Öcal cephesine gelince. Önceki gün Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken ve Mert Öcal arasında bir tartışma çıktı. Bu tartışmanın nedeni ise Sude Burcu’ydu. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken Mert Öcal’ın Survivor’ın kadın yarışmacılarını parmağında oynattığı ortaya çıktı. Sude Burcu’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan Mert Öcal’ın, Survivor 2020’nin ilk elenen yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu’yla yaşadığı aşkı, Makbule’nin yakın arkadaşı Nisa Bölükbaşı Sude’ye söyleyince ortalık karıştı.



Mert Öcal’la aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından Makbule Şakalakoğlu, Mert Öcal’ı Instagram’dan takipten çıkarken, ilerleyen günlerde neler olacağı merak konusu…
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR