Survivor Mert herkesle aşk yaşamış Sude kabul etmiş! Meğer ne çok ihanet sığdırmışsın içine! Nisa...

Survivor Mert herkesle aşk yaşamış Sude kabul etmiş! Meğer ne çok ihanet sığdırmışsın içine! Nisa...
YAYIN TARİHİ: 17.02.2022 19:57:00

15 Ocak' ta başlayan Survivor başladığında bu yana parkur performanslarından çok aşklar konuşuluyor. Yarışmaya gelmeden önce Nisa-Ogeday-Barış üçlüsünün ne yapacağı merak edilirken asıl bomba yarışma başlayınca patladı. Çünkü Sude Burcu ve Mert Öcal da aşk yaşıyordu. Ancak Mert Öcal aynı zamanda yine bir eski Survivor olan Makbule Şakalakoğlu'yla birlikteydi. Bu skandalı yarışmada patlatan Nisa Bölükbaşı olmuştu. Ancak önceki akşam yapılan konseyde ortaya çıktı ki, Sude Burcu ihanete uğradığını zaten biliyormuş ve Mert Öcal'ın Survivor aşk defteri hayli kabarıkmış.

Survivor Mert herkesle aşk yaşamış Sude kabul etmiş! Meğer ne çok ihanet sığdırmışsın içine! Nisa... TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da günlerdir Sude Burcu-Mert Öcal-Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar çok konuşuluyor. Her şey Nisa Bölükbaşı'nın yarışmaya yedeklerden dahil olmasıyla başlamıştı.

Nisa Bölükbaşı, Mert Öcal ile Sude Burcu'nun bir aşk yaşadığını ortaya çıkarmıştı. Nedeni ise Mert Öcal'ın, kankası Makbule Şakalakoğlu'nu da aynı anda idare etmesiydi. İlerleyen süreç, 14 Şubat sevgililer günüyle patladı. Mert Öcal, Sude Burcu'ye çiçek hediye edince Nisa sinirden küplere bindi. Sonrasında Sude ve Nisa adada kavga etti. Ardından ada konseyin taşınan kavga sonrası şoke eden bir gerçek de ortaya çıktı.

Mert Öcal magazin dünyasının hızlı çapkınlarından biri olarak biliniyor. En bilinen ilişkilerinden ilki bir dönemin ünlü oyuncularından Gamze Özçelik ile olandı. Gamze Özçelik ile olan aşkının bitmesinin ardından bu kez hayatına Cihan Ünal ile Türkan Şoray'ın kızları Yağmur Ünal ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Mert Öcal, Yağmur Ünal tarafından aldatıldı ve bu aşk da magazin dünyasının tozlu sayfaları arasında yerini aldı.

Uzun bir aradan sonra Survivor 2020 kadrosunda yer alan  Mert Öcal, yarışma süresince Evrim Keklik ile aşk dedikolarının çıkmasına sebebiyet verecek hareketlerde bulundu. Yarışma sonrasında da boş durmayan Mert Öcal'ın adı, Survivor 2021 yarışmacılarından İlayda Şeker ile aşk dedikodularına karıştı. Ve şimd, Survivor 2022'de de çapkınlığını konuşturan Mert Öcal ve Sude Burcu arasındaki şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Çiftin iddiasına göre Sude Burcu, Makbule Şakalakoğlu'yla aldatıldığını zaten biliyor ve ses çıkarmıyormuş.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR