Survivor Mert 7’sinde Neyse 70’inde De O! O İsim Gizli Aşkı Ağzından Kaçırdı Utancından Kahroldu

Survivor Mert 7’sinde Neyse 70’inde De O! O İsim Gizli Aşkı Ağzından Kaçırdı Utancından Kahroldu
YAYIN TARİHİ: 3.02.2022 12:42:00

Survivor ve izleyicisi günlerdir Mert Öcal’ın kurduğu Survivor haremini konuşuyor. Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Öcal’ın yarışmadayken adı Evrim Keklik ile yarışma sonrası İlayda Şeker’le anılmıştı. Ama meğer Mert Öcal, saman altından su yürütüyormuş. Sude Burcu ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan Mert Öcal’ın Sude Burcu’yu bir başka yarışmacı ile aldattığı iddia edilmişti. Ve o iddialardan sonra o isim aşkı ağzından kaçırdı, hem de canlı yayında.

Survivor’da geçtiğimiz günler Mert Öcal ve aşklarının bombası patlamıştı. Olay Nisa Bölükbaşı’nın Mert Öcal ile 2020 yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu aşkını Sude Burcu’ya aktarmasıyla başladı. Çünkü Mert Öcal ile Sude Burcu bir dönem aşk yaşamış ve tatile gitmişti. Tabi ki tüm bunları tüm Türkiye yeni öğrendi.




Mert Öcal ‘herkes gerçekleri haziranda öğrenecek’ dese de Survivor Panorama yorumcusu Gökhan Özdemir, istemeyerek de olsa aşkı ifşa etti. Önceki gün Panorama’da konuyu yorumlayan Gökhan Özdemir ‘bir yanda dışarı da 4-5 aydır ilişkisini olduğunu...' sözleriyle aşkı ifşa etti. Bir süre sessiz kalan Özdemir yine de durumu kurtaramadı.



Öte yandan Mert Öcal fena çapkın çıktı. Survivor’da adı Evrim Keklik ile aşk dedikodularına karışan Mert Öcal’ın adı yarışma sonrası İlayda Şeker’le anılmıştı. Şimdilerde de Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan Mert Öcal’ın aşk sicili kabarık. Bir dönem Gamze Özçelik ise aşk yaşayan Mert Öcal ayrıca Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal’la da aşk yaşadı. Ancak Yağmur Ünal, Mert Öcal’ı aldattı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR