Survivor ilk oyununda kan ter küfür! Tarihte eşi benzeri yok! All-Star 2022 1.oyunu kim kazandı?

Survivor ilk oyununda kan ter küfür! Tarihte eşi benzeri yok! All-Star 2022 1.oyunu kim kazandı?
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 22:14:00

Survivor 2022 All-Star henüz 1.bölümden ortalığı kasıp kavurdu. Son yılların en iyi yarışmacıları ve şampiyonlarının yer aldığı Survivor 2022 kadrosu, adaya gelir gelmez bir ödül oyunu oynadı. Survivor tarihinde daha önce oynanmayan bir oyunu oynayan yarışmacıları ilk anlardan birbirlerine girerken, parkur kıyasıya bir rekabete de sahne oldu. Peki, Survivor 2022 All Star ilk oyunu kim, hangi takım kazandı? 2022 Survivor 1. oyun ödülü ödülü nedir? İlk oyunda kim kime küfür etti?

Survivor ilk oyununda kan ter küfür! Tarihte eşi benzeri yok! All-Star 2022 1.oyunu kim kazandı?... Survivor fanatiklerinin Haziran 2021'den bu yana olan hasret dolu bekleyişi sona erdi. Oldukça iki iddialı kadronun yer aldığı Survivor 2022 All-Star'da yarışmacılar adaya ayak basar ilk oyunu oynadı hatta ilk kavgalarını bile ettiler. İşte Survivor'ın ilk oyununda yaşananlar ve 1. oyunun kazananı.

Survivor'ın en çok reyting yapan sezonları olan 2018 ve 2020 sezonlarının yarışmacılarının ağırlıkta olduğu, pek çok şampiyonun da yer aldığı Survivor 2020 All-Star, tutkunlarıyla nihayet kavuştıu. Acun Ilıcalı'nın 2021 sezonunun ortalarında kolları sıvadağı Survivor 2022 All-Star'da adaya ayak basılır basılmaz ilk oyun oynandı hem de Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir oyun oynandı...

Klasik otomobillerin ittirilerek hareket ettirildiği, yüksek sıcaklık altında, yoğun bir efor sarf edilerek oynanan ilk oyun, 5'te sona erdi. Survivor'ın ilk oyununda ilk kavgalar da yaşandı ve ilerisi için şimdiden kan davalarının kimler arasında olacağı baş gösterdi. Gönüllüler takımının kızları Berna ve Sude Burcu birbirleriyle kavga ettiler. 

Aracı çakıllara saplayan Sude Burcu aracı çıkaramayınca, gönüllüer takımı oyunu kaybetti. Bu sırada Sude Burcu, Berna'nın kendisine hakaret ettiğini söyledi. Bunun üzerine de Berna, Sude Burcu'nun kendisine küfürler savurduğunu, haddini bilmesi gerektiğini söyledi. Tüm bu kaos sonunda ödül ise 'baraka'ydı. Oyunu kazanan takımı adalarında bir baraka karşılayacaktı. 

5 etaptan oluşan ve kazananın baraka kazanacağı oyunda gülen taraf gönüllüler takımı oldu.
Survivor tarihinde ilk kez oynanan bu oyun aynı zamanda bir başka ilke de tanıklık etti. Survivor tarihinde ilk defai ilk oyunda kazanan bir gönüllüler takımı oldu. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR