Survivor Berna’nın Sevgilisinin Milyonlarca Takipçisi Var! Kaşı Gözü Ayrı Oynuyor! Yatak Videoları

Survivor Berna’nın Sevgilisinin Milyonlarca Takipçisi Var! Kaşı Gözü Ayrı Oynuyor! Yatak Videoları
YAYIN TARİHİ: 17.01.2022 13:11:00

Survivor başlar başlamaz her gün konuşulan tek bir isim var, Berna Keklikler… Yarışma başlar başlamaz herkesle kavga etmeye başlayan Berna Keklikler daha önce katıldığı Survivor ve Göz6 yarışmalarında da aynı performansı sergilemişti. Yarışmaların vazgeçilmez ismi, Acun Ilıcalı’nın gediklisi Berna Keklikler’in sevgilisi dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni çıktı. Meğer milyonlarca takipçisi olan sevgilisi 1 hafta önce Berna’yla yatak videosu paylaşmış.

İlk olarak TV 8 ekranlarında yayınlanan Göz6 programıyla karşımıza çıkmıştı. Öncesinde güzellik yarışmalarına katıldı katılmasına ama patlamasını bu yarışma ile yaşadı. Göz6’nı şampiyon olarak tamamlayan Berna Keklikler yarışmalara doyamamış olacak ki bu kez de soluğu 2017 Survivor’ında aldı ve sezonu hayli olaylı, bol vukuatlı geçirdi. Bu yarışmalar ona şöhretin kapılarını açtı. 1989 doğumlu sonrasında Stil Avcıları adında yine bir TV 8 ürünü olan programda yarıştı. Kısacası Acun Medya, tutmayan ve acil kaos ihtiyacı olan tüm yarışma programlarına Berna Keklikler’i çağırdı. Ve yıllar sonra Berna Keklikler bu kez 2022 Survivor All-Star’da boy gösteriyor. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Survivor 2022’ye 3 kavgayla başlayan Berna Keklikler, kaoslarına kaldığı yerden devam ederken hakkında araştırma yapanlar sevgilisinin kim olduğunu görünce şaştı kaldı. Zira Berna Keklikler’in sevgilisi dünyaca ünlü bir sosyal medya fenomeni çıktı. Berna Keklikler, Tiktok’ta 3,5 milyon, Instagram’da 1,5 milyon takipçisi Gil Croes’la aşk yaşıyor. Berna ve Gil’in fotoğrafları çok konuşulurken, yatak videoları ise ağızları açık bıraktı. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR