Survivor Balonu Acun Ilıcalı ‘Seni Zorla Mı Tutuyoruz’ Dedi Postayı Koydu! Aycan Yanaç Diskalifiye..

Survivor Balonu Acun Ilıcalı ‘Seni Zorla Mı Tutuyoruz’ Dedi Postayı Koydu! Aycan Yanaç Diskalifiye..
YAYIN TARİHİ: 31.01.2022 11:55:00

Survivor 2022’de Aycan Yanaç şoku yaşanıyor. Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aycan Yanaç, erken vedasıyla herkesi şaşkına çevirmişti. Survivor 2022 All-Star için büyük iddiasını ortaya koyan Aycan Yanaç, beylik laflarla geldiği yarışmadan kaçarak uzaklaşmak üzere. Acun Ilıcalı’nın da resti çekmesinin ardından Aycan Yanaç’ın diskalifiye olup olmayacağı ise merak konusu işte yaşananlar.

Survivor 2020’ye damga vuran isimlerden biri olan Aycan Yanaç, katıldığı 2022 All-Star’da bir süredir ortalarda görünmüyordu. Koronavirüse yakalandığı ve karantinada olduğu ortaya çıkan Aycan Yanaç, tedavi sürecinin ardından parkurlara geri döndü dönmesine ama yine bir anda sırra kadem bastı. Ve en sonunda Acun Ilıcalı daha fazla dayanamadı ve Aycan Yanaç’la ilgili gerçeği paylaştı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Önceki akşamki konseyde Aycan Yanaç’ın herhangi bir sakatlığı olmadığını ama yarışmaya adaptasyonu sorunu yaşadığını duyuran Acun Ilıcalı ‘biz kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Aycan’dan umutlu değilim. Her an yarışmayı bırakabilir’ açıklamasını yaparak ekran başındakileri şoke etti. Şimdi gözler Aycan Yanaç’ın vereceği son kararda.




Öte yandan Aycan Yanaç, 2020’de de bir bakıma kendi isteğiyle elenmişti. Yarışmadayken sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenen Aycan Yanaç, kısa bir süre içinde performansında düşüşe geçmişti. Daha sonra takım arkadaşlarının kendisini yazmasını isteyen Aycan Yanaç, en düşük oyu almıştı ancak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı ortaya çıkmıştı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR