Survivor Ayşe’nin Kanı Kaynıyor! Sevgilisi Poyraz, Tunalı Derken Masterchef’ten Bulacağını Buldu!

Survivor Ayşe’nin Kanı Kaynıyor! Sevgilisi Poyraz, Tunalı Derken Masterchef’ten Bulacağını Buldu!
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 15:27:00

Survivor 2021’in en çok konuşulan isimlerinden biriydi Ayşe Yüksel belki de en çok konuşulanı. Parkur performansıyla göz dolduran, Aleyna Kalaycıoğlu’yla kan davası olan ve adı Yiğit Alp Poyraz’la aşk dedikodusuna karışan Ayşe Yüksel, bu popülaritesini yarışma sonrasında da sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla hem şöhreti elinde tutan hem de para kazanan Ayşe Yüksel aşk bombasını patlattı. Aşkı Masterchef’ten bulan Ayşe Yüksel bakın ne yaptı.

Survivor 2022 yayınlanıyor olsa bile hala konuşmaya devam ettiğimiz Survivor 2021 yarışmacılarından Ayşe Yüksel, bombaları sosyal medyada patlatmaya devam ediyor. Survivor 2021 sırasında Ayşe Yüksel’in adı takım arkadaşı Yiğit Alp Poyraz’la aşk dedikodularına karışmıştı. Takipçiler birbirlerine olan bakışlarını ve samimi tavırlarını yakalayıp, sık sık paylaşıyordu.



Hatta Ayşe Yüksel ile Aleyna Kalaycıoğlu’nun arasının bozulmasının nedenlerinden biri olarakta bu gösterilmişti. Ancak ikili yarışmadan sonra bu iddiaları kati bir dille yalanlamıştı. Ayşe Yüksel’in adı daha sonra sırasıyla Tuan Tuanlı, Yasin Obuz gibi isimlerle de anılsa da gerçek manada sevgilisi olup olmadığı belli değildi. Ayşe Yüksel yine bir takım aşk iddialarıyla gündemde.




Ayşe Yüksel ile Masterchef 2.sezon yarışmacılarından biri olan Batuhan Bayır’ın videosu iddiaların nedeni. 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir video çeken ve bir İtalyan mutfağı klasiği olan lazanya yapan Batuhan Bayır’a Ayşe Yüksel eşlik etti. İkilinin samimi tavırları aşk iddialarına neden olurken, Ayşe ve Batuhan birbirlerine elleriyle lazanya yedirip, gözlerinin içlerine bakması sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi ve aşk iddialarını iyiden iyiye körükledi.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR