Striptizciydi şimdi de... Çifte Survivor şampiyonu Turabi çırılçıplak kadınlarla alem gecesinde!

Striptizciydi şimdi de... Çifte Survivor şampiyonu Turabi çırılçıplak kadınlarla alem gecesinde!
YAYIN TARİHİ: 3.11.2021 09:22:00

Çifte Survivor şampiyonu Turabi çırılçıplak kadınlarla alem gecesinde! Striptizciydi şimdi de... Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en çok konuşulan isimlerinden biri olan, çifte şampiyonluk alarak ünvanını tescilleyen Turabi Çamkıran yarışmadayken dram kasarken şimdi alemlerden alemlere akıyor.

Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'ın Los Angeles pozları sosyal medyayı salladı. Bir zamanların striptizcisi olan Turabi'nin bu görüntüleri dünyaca ünlü playboy Dan Bilzerian'a benzetildi.


1986, Mersin doğumlu olan Turabi Çamkıran, Survivor'a kadar pek çok klipte ve şarkıcının arkasında sahnede yer alsa da onu tanımamız katıldığı Survivor ile oldu. 2013 yılında Yetenek Sizsiniz'e katılan sonrasında 2 kere katıldığı Survivor'dan şampiyonlukla ayrılan Turabi Çamkıran şimdilerde gününü gün ediyor.


Yarışmada oy topladığı dönemde ailesinin borçlarından, zor durumundan bahseden Turabi Çamkıran acı içinde geçen günlerinin acısını çıkarıyor şimdiler, hem de ne çıkarmak. Turbo Turabi, Amerika ve Meksika turunda verdiği pozlarla sosyal medyanın gündeminin tam ortasına oturdu. Cadılar Bayramı etkinliklerine katılan Turabi Çamkıran her fotoğrafında kadınlar vardı ve hepsi de yarıçıplaktı. Turabi'nin akıllara zarar paylaşımlarında binlerce yorum ve beğeni gelirken yorumların odak noktası şatafatlı yaşamıyla benzetilen Dan Bilzerian'dı. Turabi Çamkıran'ın bu kareleri Dan Bilzerian'a benzetildi.


Turabi'nin paylaşımları bir takım takipçileri tarafından beğenilirken bir takım takipçlileri tarafından da tefe kondu. Fazla seksi bulunan paylaşımlar hakkıda da Turabi Çamkıran'dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Turabi Çamkıran ilk şampiyonluğunu aldığı zamanlarda striptiz yaptığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Turabi Çamkıran'ın görüntüleri, yarışmadaki atarlı giderli tavırlarına ters düşünce günlerce konuşulmuştu. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR