Stariçe Müge Helikopterle Geziyor! Kankası Şenay Düdek Bastı Yorumu İstersen Uçarsın Ablam Müge Anlı

Stariçe Müge Helikopterle Geziyor! Kankası Şenay Düdek Bastı Yorumu İstersen Uçarsın Ablam Müge Anlı
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 13:23:00

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı, Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden biri. 2008 yılında bu yana kesintisiz olarak izleyici karşısına çıkan Müge Anlı, 2021 yılının sonlarına doğru sosyal medyaya giriş yapmış ve çok kısa bir süre içinde milyonlarca takipçiye ulaşarak kırılması güç bir rekora imzasını atmıştı. Önceki gün trafiği görüp helikopter pistine çıkan Müge Anlı saçlarını savurduğu paylaşımla sosyal medyayı yangın yerine çevirdi.

2008 yılında bu yanan atv ekranlarının vazgeçilmez isimlerinden biri oldu Müge Anlı. Faili meçhul cinayetleri çözen, kayıpları bulan, dolandırılanlara yardım eden, sosyal sorumluluk projelerine imzasını atan Müge Anlı bir süre önce yapılan bir ankette Türkiye’nin en çok güvendiği ikinci isim olarak listede yer aldı.




Müge Anlı özel hayatını gözlerden uzak tutmaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk kez sosyal medyaya giren ve kendisine bir Instagram hesabı açan Müge Anlı, inanılması çok zor kısa bir süre içerisinde milyonlarca takipçiye ulaşarak Türkiye çapında bir rekor kırdı. Daha önce hiç görmediğimiz hallerini paylaşan Müge Anlı bu kez helikopte pisti paylaşımıyla gündemde.



Canlı yayından çıktıktan sonra trafiğe yakalanan Müge Anlı kendisini helikopter pistine attı. Saçlarını savurduğu paylaşımına ‘trafik var dediler’ notunu düşen Müge Anlı’nın bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Müge Anlı’nın paylaşımına yorum yapanlardan biri de eski program partneri Şenay Düdek’ti. Düdek, Anlı’nın paylaşımına ‘ "Vallahi tövbe tövbe sen istersen uçarsın da ablam. Fenomen olmak böyle bir şey cancağızım" dedi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR