Sosyetede Yasak Aşk Skandalı! 2. Sayfa Yasak Aşk Kimler, Hangi Ünlü Çiftler Birbirini Aldatıyor?

Sosyetede Yasak Aşk Skandalı! 2. Sayfa Yasak Aşk Kimler, Hangi Ünlü Çiftler Birbirini Aldatıyor?
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 11:15:00

Günlerdir sosyal medya ve ekşi sözlükte konuşan aşk skandalı ile ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa adlı Magazin programında​ sosyeteyi şoke edecek yasak aşk iddiası gündeme geldi. Peki, 2. Sayfa Yasak Aşk Kimler, Hangi Ünlü Çiftler Birbirini Aldatıyor?

2. Sayfa magazin programında duyanların küçük dilini yutturacak şekilde yaşanan yasak aşk skandalı gündeme geldi. İddia bağlamında sosyetenin gözde çiftleri birbirine aldatıyor. Sosyetede evli bir çiftin gene kendileri gibi ünlü bir ve evli olan bir çiftle birbirlerine aldattıkları iddia ediliyor. Peki, 2. Sayfa Yasak Aşk Kimler, Hangi Ünlü Çiftler Birbirini Aldatıyor?

SOSYETEDE YASAK AŞK SKANDALI! 2. SAYFA YASAK AŞK KİMLER, HANGİ ÜNLÜ ÇİFTLER BİRBİRİNİ ALDATIYOR?


Magazin dünyasına bomba gibi düşewn iddialar her geçen gün artmaya devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le İkinci Sayfa adlı programda da bu iddialar gündeme geldi. İddiaya göre Sosyetede çok ünlü bir çift birbirlerini evli olan gene ünlü isimlerle aldatıyor. 2. Sayfa programında gündeme gelen bu İddia ardından bu ünlü çiftin kim bulunduğu ve kimlerle birbirlerini aldattıkları merak hususu oldu. Peki, sosyetedeki yasak aşkı skandalına karışan isimler kim?

2 Sayfa programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt İsim vermeden Sosyetede çok ünlü bir çiftin birbirlerini gene ünlü olan ve evli olan şahıslarla aldattığını iddia etti. Bu isimlerin çok göz önünde olan şahıslar olduğunu ifade eden fakat hiçbir şekilde isim vermeyen 2. Sayfa sunucuları büyük Merak uyandırdı. Yasak aşk skandalının gündemindeki şahısları bildiklerini fakat isim vermemek amacıyla kendilerini zor tuttuklarını ifade eden Müge ve Gülşen, bu skandal ile alakalı mühim ipuçlarını izleyicilerle paylaştı.




2. Sayfa programının sunucusu olan Müge ve Gülşen sosyal medyada birtakım ifşa sayfalarının da bu isimlerin peşinde olduğunu söylerken hala ön görü edemediklerini söyledi. Takvim gazetesinin günümüz sayısında daha köşe yazarı olan kara kedi gene bu konuyu ele aldı. Müge ve Gülşen Takvim gazetesinde yer alan o satırları da canlı yayında okudu.

Müge ve Gülşen yasak aşkın kahramanları ile ilgili bir bilgi vermedi adlarını söylemedi. Fakat kısa vakit içinde bu isimlerin panikleyeceğini ve ister istemez de meydana çıkacağını düşünüyorlar. Genellikle yakında bu skandalın patlayacak olması nedeniyle çoğu evliliğinde yıkılabileceği iddia ediliyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR