Sophia Urista kimdir, kaç yaşında? Brass Against üyeleri kimlerdir? Pantolonunu indirdi ve...

Sophia Urista kimdir, kaç yaşında? Brass Against üyeleri kimlerdir? Pantolonunu indirdi ve...
YAYIN TARİHİ: 16.11.2021 10:10:00

Milyonlarca kişi Sophia Urista'nın yaptığı hareketle şok oldu ve hayatına dair bilgileri öğrenmek üzere sorgulatmalar son dakikalarda arttı. Peki, Sophia Urista kimdir, kaç yaşında? Yaptığı hareket şok etti! Brass Against üyeleri kimlerdir?

Sophia Urista kimdir, kaç yaşında? Brass Against üyeleri kimlerdir? Pantolonunu indirdi ve...  Brass Against grubunun dikkat çeken solistlerinden olan Sophia Urista'nın yaptığı sahnede bir hayranına yaptığı hareket milyonları şok etti. Peki, Sophia Urista kimdir, kaç yaşında? Yaptığı hareket şok etti! Brass Against üyeleri kimlerdir?

HAYRANININ YÜZÜNE İŞEDİ

Sophia Urista sahnede bir hayranının yüzüne işedi. Seyirciler Sophia Urista'nın bir hayranın üzerine işemesiyle neye uğradıklarını şaşırdı.


SOPHİA URİSTA KİMDİR?

Sophia Urista 1 Kasım 1985 doğumludur 36 yaşındadır. ABD'de bir şarkıcı, gerçeklik şovu kişiliği, müzisyen, medya yüzü, sosyal medya fenomenidir. Ülkede güzel sesiyle ünlüdür.

Birçok şarkı ve albüm çıkardı. 'Brass Against' müzik grubunun vokalistidir. Kasım 2021'de sahnede canlı bir performans sırasında hayranlarından birinin üzerine işediği için gündem oldu.




DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR