Son Dönemlerde Adı Yasak Aşkla Anılan Hadise O Ses Türkiye’den Ayrıldı. Yerine Jüri Koltuğuna....

Son Dönemlerde Adı Yasak Aşkla Anılan Hadise O Ses Türkiye’den Ayrıldı. Yerine Jüri Koltuğuna....
YAYIN TARİHİ: 24.04.2021 13:33:00

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de flaş ayrılık. İddialara göre Hadise'nin son yaşananlar nedeniyle artık O Ses Türkiye jürisi olmayacağı ve yerine Aleyna Tilki'nin getirileceği iddia edildi. 

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldı. 

Ebru Gündeş, geçtiğimiz hafta 11 yıllık eşi Rezza Zarrab ile boşanmak için mahkemeye başvurmuştu. Gündeş'in boşanma dilekçesinde eşinin kendisinin de tanıdığı kadınlarla ilişkisi olduğunu belirtmesi üzerine ortalığı karışmış, Gündeş'in "Tanıyorum" dediği kadının Hadise olduğu iddia edilmişti. 
JÜRİ KOLTUĞUNA VEDA ETTİ

Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı alan Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı.

TARAFINI BELLİ ETTİ


Öte Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hadise-Ebru Gündeş geriliminde kimden yana olduğunu belli etti. Akalın, aracıyla seyir halindeyken Ebru Gündeş'in 'Aşık' isimli şarkısını dinlerken çektiği gönderisini "Sesi en çok özlenen isim Ebru Gündeş" diyerek yayınladı.
“BENİM SABRIMI ÖLÇMEYİN”

Ebru Gündeş-Hadise olayına Azeri şarkıcı Günel’de eklendi. Reza Zarrab ile uzun bir birliktelik yaşayan Azeri şarkıcı Günel, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 
Reza Zarrab, Azeri şarkıcı Günel Zeynalova ile 8 yıl ilişkisini bitirdikten sonra Ebru Gündeş’le aşk yaşamaya başlamıştı.

Günel, sosyal medya hesabına gelen çok sayıda yorum sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak, ”Beni yargılamadan önce kendi hayatınızı değerlendirin...Benim sabrımı ölçmeyin! Yenemezsiniz ya da yıpratamazsınız! Ben acılardan, haksızlıklardan güçlenmiş biriyim..." notunu yayınladı. 

Günel'in bu sözleri Gündeş ve Zarrab'a gönderme olarak yorumlandı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR