Son Dakika: Yapı Kredi Bankası 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı

Son Dakika: Yapı Kredi Bankası 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 23:32:00

Son Dakika: Yapı Kredi Bankası 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı. İhtiyaç sahiplerine verilecek. 36 ay vadeli olacak...

Yapı Kredi Bankası 80.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu başladı. Sizlerde ihtiyacınız eğer 80 bin TL'ye kadar ise Yapı Kredi Bankası üzerinden alacağınız bu Kredi ile ihtiyacınızı giderebilir, 36 ay vadeye kadar uzun vadeli Kredi kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankasını 80.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Şimdi sizlere bu konu hakkında detaylı bilgiler vermek istiyoruz.

Pandemi döneminde normalleşmeye döndükten sonra her bankanın kendi kredi kampanyalarında bir güncelleme olmaktadır. Özellikle düşük limitli kredi veren bankalar artık daha yüksek limitler de kredi verdiğini görebiliyoruz. Yapı Kredi Bankası daha önceleri düşük limitli kredilerde nakit veren bir bankaydı son yılda yaptıkları güncellemeler ile birlikte artık sadece kimlikle bile yükseklikte krediler vermektedirler. Son yapılan kredi kampanyası ise 80.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası olmaktadır. Bu kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız bazı şartlara uygun müşteri grubunda olmanız ve bankanın verdiği yöntemler ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Şimdi sizlere kredi başvuru şartları ve başvuru yöntemleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Yapı Kredi Bankası kredi başvuru şartları nelerdir?

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan müşteriler bankanın belirlediği Politikalar uygun olması gerekiyor. Bu politikaların başında öncelikle 18 yaşından büyük olmanız ve TC vatandaşı olmanız gerekiyor. Ayrıca bankalarla daha önce bir çalışmanızın olması ve 80000 TL'yi ödeyebilecek bir gelir belgenizin olmasını banka görmek isteyecektir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin Kredi notu en az 1200 ve üzerinde olması durumunda 80.000 TL için onay alabilirler. Ayrıca diğer bankalara sürekli olarak başvuru yaparsınız maalesef olumlu yanıt alamazsınız. Daha önceki banka çalışmalarınızdan dolayı avukatlık veya icralık olduysanız da 80.000 TL kredi kullanamayacaksınız.

Yapı Kredi Bankası 80.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden 80 bin TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsanız bankanın birden fazla yöntemleri ile birlikte kredi başvurunuzu yapabiliyorsunuz. 36 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde ilk taksit ödemeniz 3 ay erteleme de yapma imkanı Yapı Kredi Bankası üzerinden sizlere sorulmaktadır. Kredi başvurusu için ilk olarak SMS yöntemini önerebiliriz. Cep telefonunuzun Mesaj kısmına girerek bireysel yazın boşluk bırakın t.c. kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve aylık geliriniz yazdıktan sonra 44 11 numarasına mesaj gönderin.

44 11 numarasını gönderdiğiniz mesaj sonrasında kredi sonucuna göre işlem yaparak nakit kullandırılacaktır. Kredi onayı aldıktan hemen sonra banka sizlere 36 ay vadeye kadar işlem yapacak ve kredinizi bu şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. SMS ile kredi başvurusu haricinde bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Kredi şartlarına uygun olan kişiler Yapı Kredi Bankası üzerinden internet sitesine girerek başvuru yaptıktan sonra olmaya olursa onaylanan tutardaki kredilerine en yakın banka şubesinden kullanabilirler. Banka hesabı olan kişiler ise Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına girerek 80.000 TL ve üzerinde de kredi başvurusu yaparak Online olarak işlem yapabiliyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR