Son Dakika, Sigortalı Çalışanlara Düşük Faizli Kredi Verilecek

Son Dakika, Sigortalı Çalışanlara Düşük Faizli Kredi Verilecek
YAYIN TARİHİ: 28.08.2021 09:08:00

Çalışan müşterilere düşük faiz oranları ile birlikte konut kredisi veren bankalar hangileridir? Düşük faizli konut kredisi hangi bankalardan hızlı bir şekilde alınabilir? Sizlere yazımızda konut kredisi alacak olan kişilerin çalışıyor olması durumunda hangi bankalardan hızlı bir şekilde onay alabileceklerinden bahsedeceğiz.

Konut kredisi başvurusu yapacak olan kişiler alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi onayı alabileceklerdir. Bankalar sizin aldığınız fiyat üzerinden değil kendi belirledikleri ekspertiz fiyatı üzerinden sizlere kredi kullandırır. Bu kredi için ayrıca sizin gelir durumunuz da önemlidir. Gelir durumunuzu eğer düzenli olduğunu düşünüyorsanız ve ödeyebilecek bir güçte olduğunuzu düşünüyorsanız konut kredisi için vereceğimiz bankalardan kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Düşük faizlerle konut kredisi kullanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası aradığınız banka olabilir. Ziraat Bankası üzerinden hızlı bir şekilde konut kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek burada gelir belgenizi, kimliğinizi ve alacağınız evin bilgilerini verdikten sonra başvuru yapabiliyorsunuz.

Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi şube onayında değerlendirmeye alınır ve size kredi sonucu söylenir. 120 ay vadelik ve 180 ay vadeli kredi seçenekleri ile birlikte düşük faizli konut kredisi Ziraat Bankası üzerinden alınabilmektedir. Emekli olan kişilerde ayrıca bu krediyi kullanabiliyor. Çalışanların ise en az 6 aylık sigortası olması durumunda banka kredi onayı verecektir.

İş Bankası konut kredisi kampanyası

İş Bankası üzerinden de konut kredisi başvurusunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Banka sizlere uygun faiz oranları ile birlikte kredi verecektir. Size en yakın İş Bankası şubesine giderek bu bankadan kredi başvurusunu yapabiliyorsunuz.

Başvuru yaptıktan sonra banka sizlere gerekli detayları söyleyecektir. İş Bankası konut kredisi başvurusu yapacak olan kişinin kredi notunun 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Ayrıca 3 aylık sigortası olması durumunda kredi başvurusu yapabileceklerdir. İş Bankası kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizleri alanında sonuç verir ve onaylanan krediniz için 10 gün içerisinde tapu işlemlerini bitirerek ev sahibi olabilirsiniz.

Akbank konut kredisi başvurusu

Son dönemlerde bireysel krediler de sürekli güncel kredi kampanyaları yapan Akbank konut kredisi kampanyasında düşük faizle müşterilerine kredi imkanı sağlamaktadır. Sizde eğer Akbank üzerinden konut kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredi başvurusu için en yakın banka şubesine giderek gelir belgesi evraklarınız ve alacağınız evin evrakları ile birlikte kimliğinizi vererek başvuru yapabilirsiniz.

Kredi başvurusu sonrasında banka hemen sizlere ne kadar onay vereceğini söyleyecektir. Kredi genellikle sizin gelir durumunuza göre onay alacaktır. Eğer ödeyebilecek gücünüz varsa 120 ay vadeye kadar kredilerinizi kullanabilirsiniz. Akbank konut kredilerinde ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Geriye kalan yüzde 20'lik kısmı bankaya teminat olarak vermeniz gerekiyor. İnternet Bankacılığı, internet sitesi veya SMS gibi yöntemlerle konut kredisi başvurusu yapamazsınız. Sadece banka şubelerinden başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER