Son Dakika: Şekerbank Maaşın 25 Katına Kadar Kredi Kampanyası Başlattı!

Son Dakika: Şekerbank Maaşın 25 Katına Kadar Kredi Kampanyası Başlattı!
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 09:52:00

Şekerbank yeni bir kampanya ile 150.000 TL krediyi, 60 ay vadeye kadar vatandaşlara sunuyor. Kredi kampanyasına katılmak için bazı başvuru şartları aranıyor. Şartların başında yüksek kredi notu geliyor. Gelir durumuna göre kredi miktarı belirleyen Şekerbank, düzenli ödemelere ve maaş hesabınızın bankada olup olmadığına dikkat ediyor.

Son Dakika: Şekerbank Maaşın 25 Katına Kadar Kredi Kampanyası Başlattı! Eğer bu banka üzerinde maaş hesabınız varsa maaşınızın 23 katına kadar kredi çekme şansına sahip olabilirsiniz. Nakit ihtiyacına sıkışanlar, şartlara uyum sağladığı durumda anında kredi onayını alabiliyor. Peki, kredi başvurusu şartları nasıl gelişir? İşte ayrıntılar!




Kredi Başvurusu İçin Şartlar Nedir?

Şekerbank, müşterilerinin ve müşteri olmayanların bankadan kredi çekebilmesi için bazı şartlar sunmuştur.. Öncelikle kredi sicilinin temiz olması kredinin alınmasını kolaylaştırıyor. Bu anlamda kredi notunun en az 1100 olması gerekiyor. Herhangi bir banka ile sorunu olan kişiler ya da icralık duruma gelen müşteriler, kredi kampanyasından yararlanamayacak. Gelir durumunuza sistem üzerinden kontroller sağlandıktan sonra krediniz de onaylanmaktadır. Kredi siciliniz düzgünse, kredi notunuz yeterliyse ve gelir durumunuzu kanıtlayabilirseniz, başvuru yaparak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 



Şekerbank Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulur?


Şekerbank’ın başlattı yeni kampanya kredisi yalnızca banka şubelerinden yapılabilmektedir. En yakın Şekerbank şubesine giderek, ihtiyacınız olan kredi miktarını söyleyerek işlemleri başlatabilirsiniz. Kampanya 60 ay vadeli 150.000 TL krediyi ihtiyaç sahiplerine sunmaktadır. Kredinin çekilebilmesi için ilk öncelik şartlara uygunluktur. Şekerbank şubelerine giderek, kimlik belgeniz ve gelir durumunu gösteren belgeyi sunmanız, krediye uygun olup olmadığınızı belirleyecektir. Peki, bu kredinin faizleri nasıl belirleniyor? İşte detaylar!



Kredi Skoruna Göre Faiz İmkanı!

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, emekli maaşlarını bankaya taşınması gerekmektedir. Çalışan kişilerin ise krediye başvurabilmek için en az 3 aylık sigorta işlemlerinin olması gerekiyor. Kredi skoruna göre kredi faizi uygulayan Şekerbank sayesinde, 3.000 TL kazanan bir kişi 69.000 TL’ye kadar kredi imkanından yararlanabilir. Alınacak toplu para sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, toplu kredi kartı borçlarınızı kapatabilirsiniz. Kredi skorunuz müsaitse maaşınızın tam 25 katına kadar krediyi hemen kulanabilirsiniz!



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR