Son Dakika Müjdesi: 1 Günde Yatıyor! SGK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur Emeklileri İçin 1800 TL Ödeme Var!

Son Dakika Müjdesi: 1 Günde Yatıyor! SGK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur Emeklileri İçin 1800 TL Ödeme Var!
YAYIN TARİHİ: 17.11.2021 09:50:00

Hayat pahalılığını iliklerine kadar hisseden vatandaşlar çeşitli arayışlar içine girdi. Bu arayışlara ise Finansbank yanıt verdi. Banka yaptığı açıklamada emeklilere 1.800 TL vereceğini deklare etti. Bu anlamda maaşa ek gelir olacak bu para dar gelirli vatandaşları oldukça rahatlatacak. Detaylar www.haberlerim.com.tr ekonomi servisinin hazırladığı haberde...

Son Dakika Müjdesi: SGK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur Emeklileri İçin 1800 TL Ödeme Var! 3 Günde Yatıyor! Milyonlarca kişi Türkiye'de etkisini gösteren enflasyon ve ekonomik bozukluk ile mücadele ediyor. En fazla etkilenen ise emekli vatandaşlarımız oluyor. Bu anlamda ayın sonunu kara kara düşünen emekliler için Finansbank'tan güzel bir teklif geldi. Banka SGK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklileri için 1800 TL ödeme yapıyor. 




Bağkur'lu, SSK'lı ve SGK'lı vatandaşlar 1.800 TL ödemelerine anında kavuşuyor. Artan hayat zorluğu ve her şeyin ateş pahası olmasından sonra vatandaşlar çeşitli formüller üzerinde duruyordu. Bu anlamda gözler Finansbank'tan gelen güzel teklife çevrilmiş durumda. Bu parayı almak için ise çeşitli şartları yerine getirmeniz oldukça elzem. Öncelikle banka müşterisi olmanız gerekiyor. Sonrasında ise 3 yıl bu bankadan maaşınızı alacağınıza garanti vermeniz lazım.  



Parayı alabilmek için emekliler maaşlarını 3 yıl süresinde Finansbank'tan alması zorunlu. Zorunlu olma şartı kişinin bankaya geçmesiyle başlıyor. 1500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1000 lira, 1.500-2.500 TL alanlara 1.250 lira, 2.500 ve üstünde maaş alanlara 1800 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon ödemesi ilk maaşın ardından 3 iş günü içinde yatacak. Şimdi sizde T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlanmış avantajdan yararlanmak için emekli maaşınızı Finansbank'a taşıyabilirsiniz..
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR