Son Dakika Kredi Haberi: Garanti Bankası, İş Bankası ve FinansBank 30.000 TL Acil Kredi başlattı

Son Dakika Kredi Haberi: Garanti Bankası, İş Bankası ve FinansBank 30.000 TL Acil Kredi başlattı
YAYIN TARİHİ: 30.08.2021 18:06:00

Son Dakika Kredi Haberi: Garanti Bankası, İş Bankası ve FinansBank 30.000 TL Acil Kredi başlattı. İşte detaylar...

Garanti Bankası, İş Bankası ve FinansBank 30.000 TL Acil Kredi başlattı. Acil ihtiyacı olan kişiler bu bankalar üzerinden kredi başvurusu yaparak kredi kullanabilirler. 30.000 TL kadar verilecek olan bu krediler de sizlere özel faiz oranları ile birlikte en fazla 36 ay vade ile kredinizi kullanabileceksiniz. Garanti Bankası İş Bankası ve Finans Bank'a özel olarak başlatılan 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır, sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Garanti Bankası 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler en yakın banka şubelerine giderek bu bankadan acil kredi kullanabilirler. Acil kredi kullanmak için en az 3 aylık sigortanızın olması şartı vardır. Ayrıca kredi notu 1100 ve üzerinde olan kişiler kredilerini sadece kimlikle kullanabilir. Garanti Bankası üzerinden bir hesabınız varsa garanti mobil uygulamasına girerek bu banka üzerinden de 30.000 TL krediyi internet bankacılığı üzerinden kullanabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden eğer bir emekli maaşı alıyorsanız, 30.000 TL üzerinde bir kredilerinizi sadece kimlikle kullanabiliyorsunuz. Banka düşük faiz oranları ile birlikte sizlere kredi imkanı tanıyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler 18 yaşından büyük ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması şartı da vardır. Yabancı uyruklu kişiler bu krediler kullanamazlar.

İş Bankası acil 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Acil kredi kullanmak isteyenler, hem İş Bankası şubelerinden hem de bankanın İş Cep uygulaması üzerinden kredi başvurusunu yapabilmektedirler. 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler kredi başvurularında onay almaları durumunda hemen işlem yapabilmektedir. 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler İş Cep uygulamasına girip buradan ihtiyaç kredisi bölümünden hızlı kredi seçeneğini seçerek acil 30.000 TL kredi başvurusunda bulunabiliyor.

36 ay vadeye kadar değerlendirecek olan bu krediler de onay almanız durumunda şubelere gitmeden kredinizi kullanabilirsiniz. İş Bankası banka şubesinden kredi kullanmak istiyorsanız da kimliğiniz ve gelir belgeniz ile birlikte acil kredi başvurusunu banka şubesinden yapabiliyorsunuz. Banka şubesinden alırsanız aynı gün içerisinde kredinizi kullanırsınız.

QNB Finansbank 30.000 TL acil kredi başvurusu

QNB Finansbank üzerinden 30 bin TL'ye kadar acil kredi başvurusu yapmanız mümkün. Bankaya kredi başvurusu yapacak olan kişiler internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilir veya SMS atarak kredi başvurusunda bulunabilirler.
30.000 TL SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız TC kimlik numaranızı 50 30 a mesaj göndermeniz gerekiyor. Bu mesajı gönderdikten 5 dakika içerisinde onay olup olmadığınızı mesaj ile görürsünüz. Onaylı olan kredinizi 30 gün içerisinde kullanmanız şartıyla bekletebilirsiniz. Kredi başvurusu ayrıca banka şubelerinden ve bankanın internet bankacılığından da yapılıyor.

Müşteri olan kişiler özellikle şubelere gitmeden kredi kullanmak istiyorsa Finansbank mobil uygulamasına girebilir ve buradan acil kredi kampanyasına başvuru yapabilir. Kredi başvurusunda bulunan kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredilerine anında hesaplarına atacaklardır. İlk taksit ödemeniz 3 ay erteleme yapmanız sizin için rahat bir nefes almanıza olanak sağlar. Toplamda ise 36 ay vadeli Kredi kullanırsınız...

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR