Son Dakika Kredi Haberi: Bankalardan Pandemi Kredisi Süresi Uzatıldı, Nasıl Alınır?

Son Dakika Kredi Haberi: Bankalardan Pandemi Kredisi Süresi Uzatıldı, Nasıl Alınır?
YAYIN TARİHİ: 18.08.2021 14:30:00

Son Dakika Kredi Haberi: Bankalardan Pandemi Kredisi Süresi Uzatıldı, Nasıl Alınır? İşte detaylar...

Pandemi kredisi veren bankalar, kredi başvuru şartlarına uygun olan müşterilere hızlı bir şekilde onay veriyor. Pandemi kredisi başvurusu yapacak olan kişiler banka şartlarına uygun olmaları durumunda kredi onaylarını vereceğimiz şubeler üzerinden hızlı bir şekilde kullanabilir. İhtiyaç Kredisi olarak verilen bu krediler de ilk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme yapabilir, düşük faizlerle kredinizi kullanabilirsiniz. Pandemi kredisi başvurusu nasıl yapılır? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Pandemi kredisi başvurusu yapmak için bazı şartlar vardır. Özellikle banka kredi puanınızın yüksek olması gerekiyor. Pandemi kredilerinin diğer öğrencilerden ayıran özelliği ise faiz oranlarının düşük olmasıdır. Faiz oranları düşük olan bu kredileri başvuru yaptığınız da 50.000 TL'ye kadar onay alabilir ve ilk 3 ay taksit ertelemesini yaparak 36 ay vadeye kadar kredi kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere hangi bankalar üzerinden kredi alacağımız hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Denizbank pandemi kredisi başvurusu nasıl yapılır?

DenizBank'tan pandemi kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanız gerekiyor. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler internet sitesinden ve SMS atarak bu işlemleri gerçekleştirebilir. DenizBank SMS kredi başvurusu 32-80 numarasına gönderilen mesaj yine birlikte belli olur. Kredi başvurusu yaptığınız zaman Denizbank sizlere hemen onay verir ve bu onaylı krediyi anında kullanırsınız. SMS ile Denizbank pandemic kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız KREDİM yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak 32/80 numarasına gönderin. Kredi başvurusu sonrasında 5 dakika olmadan sizlere sonuç gelir. Bu mesajda eğer onay aldıysanız kredinizi en yakın Denizbank şubesinden kullanabileceksiniz.

Akbank pandemi kredisi başvurusu nasıl yapılır?

50.000 TL'ye kadar uygun faiz oranları ile birlikte pandemi kredisi almak istiyorsanız Akbank şubelerine gidebilir veya bu bankanın internet bankacılığını kullanarak şubelere gitmeden kredi kullanabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli olarak verilen bu krediler de ilk 3 ay erteleme yapılmaktadır. Uygun faiz oranları ile alacağınız kredilerde banka özellikle internet bankacılığı üzerinden onay verdiği kredileri masrafsız olarak sizlere sunar. Akbank pandemi kredisi başvurusu yaptığınız zaman sizlere banka hemen sonuç verecektir.

Ziraat Bankası pandemi kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden de pandemi kredisi kullanabiliyorsunuz. Daha önce 10.000 TL'ye kadar verilen bu krediler şimdi 50.000 TL'ye kadar müşterilere sunulmaktadır. Kredi başvurusu için banka şubelerine kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte gitmeniz gerekiyor.
Ziraat Bankası özellikle kendi bankasından maaş alan emekli ve çalışan kişilere 6 ay ertelemeye kadar toplamda 36 ay vade ile kredi veriyor. Ziraat Bankası pandemi kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka ihtiyaçlarınıza göre sizlere kredi onayı verir. Çalışan kişilerin en az 6 aylık sigortası olması şartı vardır. Yeni bir işe başladıysanız maalesef kredi onayı alamazsınız. Ziraat Bankası gibi Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de kredi kullanabiliyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR