Son Dakika Kredi Haberi: 70 Yaş Üstünde Emekli Olanlar Alabilecek

Son Dakika Kredi Haberi: 70 Yaş Üstünde Emekli Olanlar Alabilecek
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 09:56:00

Son Dakika Kredi Haberi: 70 Yaş Üstünde Emekli Olanlar Alabilecek. 70 yaş üstüne emekli olan kişiler kredilerini bankalardan aynı gün alacak. İşte detaylar...

Bankalardan kredi alacak olan emeklinin yaşı 70 üzerindeyse bankalardan kredi alabilmektedirler. 70 yaşında olan 75 yaşında olan ve 80 yaşında olan kişiler her bankadan olmasa da bazı bankalardan kredi imkanlarını kullanabilmektedirler. Bankalar genellikle emekli olan kişilere ihtiyaç kredileri vermektedirler. Konut ve taşıt kredileri için yüksek yaş olduğu zaman banka kefil istemektedir. Çünkü genel olarak bu krediler 65 yaşlarına kadar verilmektedir. Bazı özel bankalarda ihtiyaç kredilerinde de 65 yaş sınırı vardır. Emekli olmanız durumunda bu yaş sınırı artar ve ihtiyacınız kadar kredi kullanabilirsiniz.

70 Yaş Üzerine İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacaksanız emekli olmanız şartı vardır. Emekli olmanız durumunda banka emekli maaşınızı da bankadan almanızı isteyecektir. Buna göre eğer başvuru yapacağınız bankada maaşınız yoksa maaş taşıma işlemleri yapacaksınız.
Kredi başvurusu yapacak olan kişiden ayrıca hayat sigortası zorunlu olarak yapılacağını da söylemek istiyoruz. Yaşınız ne kadar yüksek ise hayat sigortası da o kadar yüksek çıkabilmektedir. Bu hesaplamayı önceden yapınız ve banka kredi esnasında ne kadar hayat sigortası çıktığını öğreniniz. 10.000 TL kredilerde 5.000 TL civarında hayat sigortası ödendiği duyulmaktadır.


70 yaş üstü emekli olan kişiler ayrıca bankalardaki kredi sicillerinin de iyi olması durumunda kredi alabilmektedirler. Kredi notu düşük olan ve bankalarda icralık olan kişiler kredi alamazlar. Bu şartlara uygunsanız aşağıdaki bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Vakıfbank 70 Yaş Üzerinde Kredi Kampanyası

Emekli maaşınızı Vakıfbank’tan alıyorsanız 70 yaş üzeri 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Banka emekli maaşı alan müşterilere maaşının 22 katına kadar verecektir. Diğer bankalara kredi borcunuz yoksa borç kapatmadan tüm onaylanan krediyi aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu en yakın Vakıfbank şubesinden yapılmaktadır. 100.000 TL’ye kadar verilen kredilerde en fazla 36 ay vade yapabilirsiniz.


Ziraat Bankası 70 Yaş Üzerinde Kredi Kampanyası

Kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden de 70 yaş üzerinde olan kişiler kredi kampanyalarından faydalanabilmektedirler. Bu bankanın da şartlarından birincisi maaş müşterisi olmanızdır. Maaş müşterisi olan kişiler kredi başvurularını istedikleri zaman yapabilirler. Başvurular sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. Kredi başvuru sonrasında 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz.

Halkbank 70 Yaş Üzerinde Kredi Kampanyası

Halkbank’ta kendi bankasından emekli maaşı alan müşterilerine 36 ay vadeli kredi vermektedir. Bu bankadan da kredi alacaksanız maaşınızı bu bankaya taşımanız gerekiyor. Yalnız bu bankaya maaş taşır taşımaz hemen onay alamazsınız. Kredi alabilmeniz için ilk maaşınızı çekmeniz gerekiyor. 100.000 TL’ye kadar verilen kredilerde başvuru sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. İnternet üzerinden veya SMS ile kredi başvurusu yapacaksanız 15.000 TL’ye kadar olan krediler için işlem yapabilirsiniz.

Şekerbank 70 Yaş Üzerinde Kredi Kampanyası

Şekerbank’ta 70 yaş üzerinde olan emeklilere kredi kampanyası yapmaktadır. 70 yaş üzerinde olan emekliler Şekerbank’a maaş taşıması yaparsa hemen kredi kullanabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerine evrakları ile başvuru yapabilirler. Kredi ve kredi kartı borçlarınız varsa banka bu borçları kapatmak isteyecektir. Şekerbank’ta emeklilere 100.000 TL’ye kadar kredi vermektedir. Bu limit emekli maaşınıza ve kredi notunuza göre belirli olacaktır. Şekerbank uygun faizlerle kredi almak istiyorsanız kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR