Son Dakika: Kimlikle 18 Yaşından Büyük Olanlara 20.000 TL Ödeme

Son Dakika: Kimlikle 18 Yaşından Büyük Olanlara 20.000 TL Ödeme
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 17:06:00

20.000 TL hızlı kredi veren bankalar hangileridir? 20.000 TL'ye kadar hızlı kredi başvurusu nasıl yapılır? Sizlere yazımızda 20.000 TL'ye kadar hızlı kredi alabileceğiniz bankalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

20.000 TL'ye kadar hızlı kredi alabilmeniz için bazı şartlar vardır. Sizlere ilk olarak bu şartlardan bahsedeceğiz ve kredi onayı alabileceğiniz bankaların kredi başvuru yöntemlerini sizlere listeleyiniz. İşte 20.000 TL'ye kadar hızlı kredi alabileceğiniz bankalar ve kredi başvuru aşamaları...

Garanti Bankası 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır

Garanti Bankası üzerinden 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler şartlara uygun olursa hemen aynı gün içinde banka şubesinden kredi kullanabiliyor.

Garanti Bankası üzerinden 20 bin TL'ye kadar kredi kullanacak olan müşterilerin İlk 3 ay taksit ertelemelerinde alacağını söylemek istiyoruz. 3 ay ertelemeli olarak verilecek olan bu kredilerde bankalar 36 ay vadeye kadar kredi alabilmektedirler. Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin 1100 ve üzerinde kredi notu olması gerekiyor. Ayrıca 90 günlük sigortanızın olması durumunda kredi kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilerde emekli maaşlarına bu bankaya taşıyarak kredilerine alabilirler.

QNB Finansbank 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Hızlı ve anında kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 20.000 TL'ye kadar kredilerini Finansbank üzerinden kullanabilirler. Sizlerde 20 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız Finansbank üzerinden bu kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank kredi başvurusunda müşterilere TC kimlik numaralarını 50 30'a göndermeleri durumunda Kredi sonucunu hemen verecektir.


20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerin şartlara uygun olmaları durumunda 20.000 TL kredilerinin onayı hemen cep telefonlarında gelir ve bu kredi onayı ile birlikte en yakın banka şubesinden kredilerine kullanırlar. Ayrıca bankanın mobil uygulaması üzerinden de QNB Finansbank ihtiyaç kredisine online olarak kullanabiliyorsunuz. Online olarak kullanılan kredilerde şubeye gitmenize gerek yoktur. Kredi notunuz yüksek ise düşük faiz oranları ile kredi kullanırsınız.

İş Bankası 20.000 TL hızlı kredi başvurusu

Kredi başvurusu yaptıktan sonra aynı gün içerisinde kredi onayı almak istiyorsanız İş Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İş Cep uygulaması kullanan kişiler banka şubelerine gitmeden 20.000 TL kredi onayını alır ve hemen hesabına yatar. Kredi sonucu uygun olan müşteriler ise kredilerine hemen anında kullanabilirler.
İş Bankası 20.000 TL hızlı kredi başvurusu yapacak olan kişilerin şartlara uygun olmaları durumunda kredilerine alabileceklerdir. İş Bankası 20.000 TL hızlı kredi başvurusu 36 ay vadeye kadar verilmektedir. İlk 3 ay taksit ödeme ertelemesinde de sizlere anında işlem yapılmaktadır.

İş Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişiler ihtiyaç kredilerinde ilk taksit ödemesinde artan veya azalan taksitli kredi seçeneklerinden de yararlanabilmektedir. Sizlerde 20.000 TL kredi başvurusu yapacaksınız ayrıca bankanın şubesine giderek kimlik ve gelir belgenizi verip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR