Son Dakika, Kimlik Kartı Olanlara 10.000 TL Ödeme

Son Dakika, Kimlik Kartı Olanlara 10.000 TL Ödeme
YAYIN TARİHİ: 21.08.2021 21:20:00

10.000 TL gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir? 10.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi nasıl alınır? Sizlere haberimizde gelir belgesiz olarak kredi alabileceğiniz bankalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Son zamanlarda özellikle kimlikle ve gelir belgesiz kredi kampanyaları her banka tarafından yapılmaya başlanmıştır.

10.000 TL kredi kullanmak isteyen kişiler genellikle bankalardan gelir belgesiz olarak kredi kullanmak istemektedirler. Gelir belgesiz kredi kullanabilmeniz için banka kredi notunun yüksek olması şartı vardır. Banka kredi kartı ve kredi kullanan kişiler düzenli ödemeler yaparsa bu kredi notunun yüksek olacağını söyleyebiliriz. Kredi başvurusu sonrasında bankalar sizi değerlendirmeye alır ve bu değerlendirme sonrasında kredinizi kullanırlar.

10.000 TL kredi kullandığınızda 36 ay vade yapabilir, dilerseniz ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapabilirsiniz. Yani banka gelir belgesiz kredileri online olarak veriyor. Online olarak alacağınız bu krediler de bankanın internet bankacılığını kullanarak işlem yapacaksınız online ihtiyaç kredileri daha düşük faizler de ve masrafsız olarak sunulmaktadır. Şimdi sizlere gelir belgesiz olarak kredi alabileceğiniz bankalardan bahsedelim.

Denizbank 10.000 TL'ye gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden 10 bin TL gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bankanın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvuru formunu doldurup işlem yapabilmektedirler. Kredi başvurusu onaylanan kişilere cep telefonlarında mesaj gelir. Bu mesaj ile birlikte en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi kullanan kişiler 36 ay vadeye kadar gelir belgesiz kredi için işlem yapabilmektedir. Denizbank ayrıca SMS ile de 10 bin TL gelir belgesiz kredi veriyor. Bu krediyi kullanabilmeniz için Kredim yazın boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 32/80 numarasına gönderin. Kredi başvuru sonucu 5 dakikada sizlere gelir. Onaylanan kredinizi kimlikle en yakın Denizbank şubesinden kullanabilirsiniz.

ING Bank 10000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

10.000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapacak olan müşteriler ING Bank şubelerinden sadece kimlikleri ile birlikte Kredi kullanabilirler. Bunun için 36 ay vadeye kadar işlem yapmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler 10.000 TL kredi kullanma yaptıktan sonra 36 ay vadeye kadar kredilerini kullanabileceklerdir. Başvurular bankanın internet sitesinden bankanın internet bankacılığından ATM'den ve müşteri hizmetlerinden İstediğiniz zaman yapılabiliyor.

Akbank 10.000 TL'ye gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank üzerinden 10 bin TL'ye kadar gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak istiyorsanız şartlara uygun olmanız durumunda kredinizi hemen kullanabileceğiniz bir kampanya vardır. Bu kredi kampanyası Online olarak verilen Akbank Direkt Kredi kampanyasıdır.
36 ay vadeye kadar alacağınız 10.000 TL kredilerde banka şubelerine gitmeden kredi onayı alırsanız. Hesabınıza onaylanan limit kadar para yatacaktır. Kredi onayı alan kişiler ayrıca kendi kredi notuna göre de faiz oranlarından yararlanmaktadırlar. Size en yakın Akbank şubesine giderek kimliğiniz de birlikte de gelir belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Bunun için de kredi notunuzun yüksek olması lazım.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR