Son Dakika Harika Haber: Akbank ve İş Bankası online 100.000 TL kredi kampanyası başlattı

Son Dakika Harika Haber: Akbank ve İş Bankası online 100.000 TL kredi kampanyası başlattı
YAYIN TARİHİ: 10.08.2021 21:01:00

Son Dakika Harika Haber: Akbank ve İş Bankası online 100.000 TL kredi kampanyası başlattı. Banka 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli kredi duyurusu yaptı. İşte detaylar...

Akbank ve İş Bankası online 100.000 TL kredi kampanyası başlattı. Akbank ve iş bankası üzerinden internet bankacılığı ile birlikte 100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir, kredi başvurusu onaylandığında da hemen hesaba atabilirsiniz. 

Bankaların son zamanlarda yapmış olduğu kredi kampanyalarından bir tanesi de internet bankacılığı kredileridir. Bu kredilerde, şubelere gitmeden cep telefonunuz, tablet'iniz veya bilgisayarınız üzerinden internet bankacılığına giriş yaparak başvuru yapabiliyorsunuz.

Akbank ve iş bankası da sizlere yeni bir kredi kampanyası yaparak, yüksek limitli olarak internet bankacılığı kredisi vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bankalarda bir hesabının olması ve banka hesapları üzerine bir internet bankacılığı şifresi alması gerekiyor. Kredi başvurusu yaptıktan sonra sizin kredi notumuza göre, kredi değerlendirilmesi yapılır ve onay almanız ile birlikte onaylanan tutar banka hesabınıza aktarılır. Sizlerde bu şekilde kredi kullanmak istiyorsanız ve banka kredi politikalarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, Akbank ve İş bankası üzerinden 100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 

Akbank Online Kredi Başvurusu 

Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın internet bankacılığına girerek veya uygulaması olan Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusunu internet üzerinden yaptıktan sonra kredi sonucu hemen sizleri aynı sayfa üzerinde gösterilir. Kredi onayı almanız ile birlikte onaylanan tutar kadar kredinizi hemen hesaba atarsınız. Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yaptığı zaman banka size kendi kredi notumuza göre de faiz oranı, uygular.

100 bin TL'ye kadar kredi onay olabilir. 36 ay vadeli olarak kredi taksitlerinizi bölebilirsiniz. Akbank üzerinden internet bankacılığı ile kredi başvurusu yapmanızın yanısıra, ayrıca SMS atarak, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak, 4425 numarasına mesaj atarak, kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

İş Bankası Online Kredi Başvurusu 

100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler iş bankası hesapları varsa, bankanın uygulaması olan iş cep uygulamasına girerek buradan kredi başvurusu yapabilmektedirler. İş bankası internet bankacılığı kredisiyle birlikte kredilere 36 ay vadeye kadar ve düşük faiz oranları ile birlikte müşterilerine sunmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler iş cep uygulamasına girdikten sonra krediler bölümüne girerek buradan kredi başvurusunu yapabilir, kredi başvuru sonucunu hemen öğrenebilirler. Kredi onayı almanız ile birlikte krediler, hesabınıza yatacaktır. İş bankası üzerinden bir hesabınız yoksa ve internet bankacılığı kredisi başvurusu yapamadıysanız, bankanın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER