Son Dakika Haberi Var! Borcu Olanları İlgilendiriyor, Senet Banka Borcu Olan Her Vatandaş Alacak

Son Dakika Haberi Var! Borcu Olanları İlgilendiriyor, Senet Banka Borcu Olan Her Vatandaş Alacak
YAYIN TARİHİ: 20.02.2022 09:32:00

Son dakika haberi bağlamında bankaya borcu tespit edilen ve senet borcu da yapan vatandaşlar amacıyla kamu bankaları kampanya oluşturmaya başladı. İşte mevzuya dair mühim ayrıntılar…

Acil para gereksinimi tespit edilen vatandaşlar amacıyla bankalar her zaman çeşitli kampanyalar yapıyor. İşlemlerini başlatacak olan Finansbank, Akbank ve Garanti Bankası, yaptığı kampanyalar ile birlikte vatandaşları ciddi bir biçimde destek veriyor ve onlara borç kapatma kredisi imkanı sunmaya başlıyor. Bu büyük destek başlayacak ve çığ gibi büyüyecek.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğrultusundan geçen zamanlarda duyurusu yapılan ve özel bankalarında katıldığı kredi kapatma kampanyası başladı. Finansbank, Akbank ve Garanti Bankası kredi müracaat politikalarına uyum gerçekleştiren vatandaşlar amacıyla hazırlanan bu kredi kampanyasında banka borçlarının yanısıra senetle aldığınız borçlarda tarih olacak. 
Kredi müracaatında bulunacak olanların derli toplu geliri olması durumunda bankalar doğrultusundan onay direkt gelecektir.


FİNANSBANK BORÇ KAPATMA 


Finansbank'a gereksinim kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler, netleştirilen şartlara uyması durumunda bu bankadan düşük faizli olarak yapılan devlet destekli borç kapatma kredisi alabilecektir. Finansbank vasıtasıyla nakit başvurusunda bulunacak vatandaşların emekli olması durumunda emekli maaşları bu bankaya yatıyorsa krediye de süratlice onay alacaklar.

AKBANK BORÇ KAPATMA 


Bir diğer banka olan Akbank’a da borç kapatma kredisi amacıyla müracaat yapabilirsiniz. Akbank şubeleri vasıtasıyla gelir ve kimlik belgenizle birlikte yapacağınız borç kapatma kredisi müracaatında 50 bin TL’ye değin 36 ay vadeli şekilde kredi kullanabilirsiniz. Krediniz 50 bin TL üstündeyse de 24 ay vadeli şekilde kredi kullanabilirsiniz.

Kredi müracaatı gerçekleştirecek olan vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaşlarını bu bankadan almaları lazımdır. Bu şart aranmaktadır. Sigortalı biçimde çalışma yaşamını devam ettiren şahıslar de sigortalı olan maaşlarını en az altı aydır aynı yerde çalışıyor olmaları durumunda ve banka kredi puanlarının da 1200 ve üstünde olması durumunda bu krediyi alabilirler. Bu şartları sağlamak gerekiyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR