Son Dakika Haberi: SGK 20.000 TL - 30.000 TL Ödeme Yapıyor, Bankalar Aracılık Yapıyor

Son Dakika Haberi: SGK 20.000 TL - 30.000 TL Ödeme Yapıyor, Bankalar Aracılık Yapıyor
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 10:10:00

SGK bağlamında para desteği ile 20000 TL ve 30000 TL'ye kadar bankalar bağlamında ödeme alabilirsiniz. Son dakika kampanyası ile eş güdümlü 3 sene vadeli nakit kredi kampanyası başladı.

Acil para gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan bu kampanyalarda, SGK destekli olarak 30000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabileceksiniz. SGK, yapmış bulunduğu duyuru ile eş güdümlü emekli maaşı olan ve asgari ücretle çalışan kişiler, kamu bankaları üzerinden 30000 TL'ye kadar tüketici kredisi müracaatı yapabilecek. 



Vakıfbank Ziraat Bankası ve Halkbank bağlamında alabileceğiniz bu kredi destek kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, belirli kredi politikalarına makul olması halinde tüketici kredisi kullanabilir. Emekli olan bireylerin emekli maaşları bu banka üzerinden alması ile eş güdümlü kredi müracaatı yapabilecekleri gibi, ilaveten başka emekli kampanyalarından da faydalanabilecekler. 




HALKBANK 

Kamu bankası olan Halkbank doğrultusundan tüketici  kredisi kullanacak olan vatandaşların emekli olması halinde asgari ücretle çalışıyor durumda olması bağlamında 30000 TL 3 sene vadeli kredi kullanabilir. Halkbank, asgari ücretli çalışan vatandaşlar amacıyla bilhassa kampanya yapmaktadır. Halkbank, gereksinim kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, ilk taksit ödemelerinde 3 ayda, erteleme yapma olanağı da sunmaktadır. 

Halkbank üstünde hesaplarınız varsa, bankanın mobil uygulamasına girerek yedigün yirmidört saat, hem bankacılık işlemlerinizi yapılabilir hemde bankadan gereksinim kredisi kullanabilirsiniz. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR