Son Dakika Haberi: Emekliye 18 Bin TL Değerinde Müjde! İNG, TEB Ve Akbank Birleşti!

Son Dakika Haberi: Emekliye 18 Bin TL Değerinde Müjde! İNG, TEB Ve Akbank Birleşti!
YAYIN TARİHİ: 27.02.2022 10:51:00

Nakit kullanmak isteyen ve de nakit gereksinimi olan emekli vatandaşlar, 18 Bin TL’ye kadar olan ödemelerini de gene vakit kaybetmeden süratli bir şekilde söz hususu bu kamu bankaları üzerinden alabileceklerdir.

Emekli vatandaşlar amacıyla özel bankaları başta olmak üzere çoğu destek ve kampanya duyurusu geldi. Bu kampanyalar emekli vatandaşların nakit gereksinimlerini karşılamak ve senenin son günlerinde rahat bir soluk aldırmak amacıyla detaylı şekillerde sunulmaktadır. Emekli vatandaşlar, emekli maaşını özel bankaları olan İNG, TEB ve Akbank bağlamında alıyor ise alakalı bankanın mobil programını kullanarak program üzerinden 18.000 TL tutarında nakit kredi amacıyla basitçe müracaatta bulunabiliyorlar.




Emeklilere verdiği destekler, nakit avans ya da tüketici kredileri olarak sunulabilmektedir. Emekliler amacıyla şimdilik yapılacak olan zam oranları belli olmadığı amacıyla, emekliler de yenş seneye nakit olarak imkanlarını değerlendirerek girmek istemektedirler. Bütçe dengesini yakalamanın olabildiğince zor bulunduğu bu zamanlarda emeklilere yaseneyen bu kredi olanağı ile hem kredi ödeme vade alternatifi hem de 90 gün erteleme olanağı, kredi kullanacak olan şahıslara çok büyük basitlikler sunmaktadır.



18 Bin TL’ye kadar alınabilecek olan ve nakit olarak verilebilecek olan tüketici kredisi, çok önemli bir kampanyadır. Kredi kampanyası için detayları merak edilen vatandaşlar kredi başvurularını yaptıktan anında sonra 18 Bin TL’ye varan nakit krediyi hesaplarına alabilmektedir. Emekli maaşlar üzerinden daha evvel alakalı kamu bankalarından kredi tüketimi yapıldı ise banka isteyen emekli müşterilerine vakit kaybetmeden kredi onayı verebilmektedir. Düşük faiz oranları ile uygulanabilecek kredi kampanyası olduğu belirtildi. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR