Son dakika: Ev hanımlarına acil nakit ihtiyaçlarında 15.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek

Son dakika: Ev hanımlarına acil nakit ihtiyaçlarında 15.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 21:03:00

Son dakika: Ev hanımlarına acil nakit ihtiyaçlarında 15.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek. Başvuru yapacak olan kişilere hemen onay imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Ev hanımlarına acil nakit ihtiyaçlarında 15.000 TL ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileridir? Ev hanımlarına acil nakit ihtiyaçları durumunda 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? Sizlere yazımızda ev hanımı olan kişilerin sigortası olmaması durumunda 15 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecekleri bankalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Sizlerde bu bankalar üzerinden acil para ihtiyaçlarınızda kredi başvurusu yapabilir. Onaylanan krediniz de 36 ay vade ile işlem yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi onayı alan kişiler isterse banka şubesinden isterse de internet bankacılığı üzerinden 15.000 TL kredi kullanabiliyor. Şimdi sizlere hangi bankalar üzerinden işlem yapacağınız hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Kredi başvurusu yapacağınız banka size uygunsa sadece o banka üzerinden başvuru yapmanızı öneriyoruz. Bütün bankalar üzerinden yapacağınız başvurularda Kredi notunuz olumsuz olarak düşecektir.

TEB Bankası ev hanımlarına kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımı olan kişilerin kredi notu yüksek olması durumunda TEB bankasının kurmuş olduğu dijital banka olan cepte Teb Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacağını söyleyebiliriz.
15 bin TL'ye kadar 36 ay vade ile alacağınız bu krediler de kredi başvurusu yapan müşterilerin hemen onay alacaklarını ve onaylanan kredilerini de hesabı atacaklarını söyleyebiliyoruz. Ev hanımı olmanız durumunda da cepte Teb Bankası ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişi eğer bu bankada bir müşteri değilse yine cepteteb internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Onaylanan krediyi de ev adreslerine gelen müşteri temsilcisi ile birlikte kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank ev hanımlarına ihtiyaç kredisi başvurusu

Acil paraya ihtiyacı olan ev hanımlarına 15 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veren bankalar dan bir tanesi QNB Finansbank olmaktadır. QNB Finansbank üzerinden 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka sizlere ne kadar onay vereceğinizi hemen söyler. 36 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapmak istiyorsanız TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj göndermeniz yeterlidir. İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yaparak Finansbank mobil uygulamasına girerek Kredi başvurusunu yapabilir ve onaylanan krediyi hesaba atabilirsiniz. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kullanacak kişilerin 1200 ve üzerinde kredi notu olması durumunda onay alacaklarını söyleyebiliyoruz.

Akbank 15 bin TL ev hanımlarına kredi başvurusu

Akbank üzerinden de 15 bin TL'ye kadar ev hanımı olan kişilerin kredi alacağını söyleyebiliriz. 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda banka sizleri 36 ay vadeye kadar kredi işlemi yapar ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yaparsınız. Kredi kullanacak olan kişilerin kredi notu yüksek olması durumunda Akbank internet bankacılığı üzerinden kredileri kullanabilir.

Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Akbank Direkt üzerinden yaptığınız kredi başvurusunda kredi onayı almanız ile beraber hemen krediniz hesaba yatar ve bu krediyi İstediğiniz zaman hafta sonu dahil hesabınızdan çekebilirsiniz. Akbank müşterisi olan kişiler ayrıca bu bankanın vermiş olduğu Axess kredi kartını da alabiliyor. Ev hanımı olmanız durumunda hem kredi hem kredi kartı kullanabileceğiniz banka Akbank'tır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR