Son Dakika: Emekliye Yılbaşı 4.500 TL Ödeme Haberi Geldi, Sabah Başvuru Yapanlar Hesaplarına Yatırdı

Son Dakika: Emekliye Yılbaşı 4.500 TL Ödeme Haberi Geldi, Sabah Başvuru Yapanlar Hesaplarına Yatırdı
YAYIN TARİHİ: 31.12.2021 12:16:00

Emekli olan vatandaşlar bağlamında 4.500 TL'ye kadar ödeme haberi geldi. Emekli olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan bu kampanyada 4.500 TL ihtiyaç kredisi alınabilecek.

Emekli olan vatandaşlar bu anlamda ihtiyaç kredisi almak istiyorsa, kredi kampanyalarını banka banka takip etmek zorundadır. Emekli olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan son dakika kampanyasında, 4.500 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekler ve Akbank üzerinden SMS atarak anında kredi müracaatında bulunabilir. Acil para ihtiyacı olan emekliler, 4.500 TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorlarsa, Akbank, bu vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi verecek. Akbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar Banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı mobil programı üzerinden de ihtiyaç kredisi müracaatı yaparak, düşük faiz oranları ile 36 ay vadeli, emekli kredisi kullanabilir. Emekli maaşınızı ilk defa Akbank şubesine taşıyorsanız banka sizlere ihtiyaç kredisi, haricinde 1.500 TL'ye varan emekli promosyonu da vermektedir. 



Emekli olan ve paraya gereği olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan bu kampanyada Akbank, SMS ile ihtiyaç kredisi müracaatı yaparak 2 dakika süresi bağlamında vatandaşlara ne kadar emekli kredisi onayı aldığını gösteriyor.  Akbank üzerinden SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız, cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredim yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı aratarak bu mesajı: 4425 numarasına gönderin. Yazılan mesaj ardından gönderilen netice sizlerin, cep telefonuna gelecektir. Akbank 2 dakika amacıyla da kredi sonucunu verecek ve sizlerde on beş bin tl ne kadar ödeme alıp almadığınız görebileceksiniz.




Akbank'ın resmi internet sitesi üstünden oluşturulan Emekli Kredisi duyurusuna katılmak isteyen emekliler emekli maaşlarını bu bankadan almıyorsa kredi notu 1100 ve üstünde olması halinde banka doğrultusundan onay alabilir. şayet emekli maaşını Akbank üstünden alıyorsanız banka şubelerine gitmeden dilediğiniz vakit kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR