Son Dakika Duyurusu Yapıldı, Ziraat Bankası 10.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi verecek

Son Dakika Duyurusu Yapıldı, Ziraat Bankası 10.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi verecek
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 10:30:00

Son Dakika Duyurusu Yapıldı, Ziraat Bankası 10.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi verecek. Başvurular bugün başlıyor. Kredi alacaklara özel olarak verilecek bu ihtiyaç kredileri pandemi için ödenen faiz oranları ile işlem yapılacak.

Ziraat Bankası 10.000 TL ve 100.000 TL arasında kredi verecek. Ziraat Bankası, ihtiyaç sahiplerine 10.000 TL ile 100.000 TL arasında kredi kampanyası başlattı. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde sizlere hızlı bir şekilde kredi sonucu verilecek ve kredinizi aynı gün içerisinde kullanabileceksiniz. Sizlere yazımızda, Ziraat Bankası üzerinden verilen bu destek kredisi hakkında bilgiler vermek istiyoruz. İşte detaylar. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin en çok tercih ettiği bankaların başında geliyor. Bu banka kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notuna ve kredi siciline uygun olmaları durumunda düşük faizlerle kredi imkanı tanımaktadır. Ziraat Bankası üzerinden 10.000 TL ve 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, ilk kredi taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapabilir, daha sonrada bu kredilerinizi 36 ay vadeye kadar yüksek ödeme planları hazırlayabilirsiniz. Banka ayrıca müşterilerine 100.000 TL üzerinde de kredi imkanı tanımaktadır. Bunun için bankaya ipotek vererek, ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.


10 bin TL ile 100 bin TL arasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin çalışıyor olması veya emekli olması gerekmektedir. Şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, hızlı bir şekilde kredi başvurunuzun Ziraat Bankası üzerinden yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi başvurusu belirli durumlarda onay almaktadır. İhtiyaç kredisi olarak başvuru yapacak olan kişilerin sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda, kredileri aynı gün içerisinde kullanabilmesi için en az 6 aydır sigortasının aynı iş yerinde yatması gerekiyor. Yeni bir işe başladıysanız kredi başvurusu için sigortanızın az olduğu için banka sizlere kredi onayı vermez. Emekli olan müşterilerde ise emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak, yüksek limitli krediler verilmektedir. 


Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte anında kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler, ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurularını yapabilmektedir. Bankada hesabı olan müşteriler ise online olarak internet bankacılığı kredisi kullanabilirler. 

Ziraat bankası online kredi nasıl alınır?

Bankaların yeni kredi kampanyaları genellikle internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır. Sizlerde eğer Ziraat Bankası üzerinden şubelere gitmeden banka internet bankacılığını kullanarak kredi kullanmak istiyorsanız, bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Ziraat Bankası internet bankacılığı kredisi başvurusu yaptığınız zaman sizlere hemen kredi sonucu aynı dakika içerisinde verilecek ve kredi onayı almanız ile birlikte onaylı tutar, hesabınıza yatacaktır.

Ziraat Bankası internet bankacılığı kullanacak olan kişiler kredi başvurusu yapmadan önce bu bankada bir hesaplarının olması gerekiyor. Hesapları üzerinden de alacakları internet bankacılığı şifresi ile birlikte kredilerini hemen aynı gün içerisinde online mobil uygulamadan kullanabilirler. Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden yapacağınız kredi başvurularında daha düşük faiz oranlarıyla birlikte işlem yaparken, ayrıca masrafsız kredi seçeneklerinden de faydalanırsınız.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR