Son Dakika: Denizbank'tan Yüz Güldüren Kampanya Geldi! Üstelik 90 Gün Ertelemeli Olarak Veriliyor!

Son Dakika: Denizbank'tan Yüz Güldüren Kampanya Geldi! Üstelik 90 Gün Ertelemeli Olarak Veriliyor!
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 19:41:00

Denizbank krediden kimler yararlanabilecek? Kredi başvurusu nasıl yapılacak? SMS ile Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Kredi tutarı ne kadardır?

Son dakika bir kredi kampanyasıda Denizbank tarafından geldi. Bankadan yapılan açıklamaya göre kredinin ertelemeli olacak verileceği duyuruldu. Son zamanlarda vatandaş tarafından en çok ilgi gören kampanyalar ertelemeli olarak sunulan kampanyalar olmaktadır.

Krediler korona virüs salgını ile beraber özellikle SMS ile başvuru kolaylığı ile de sunulmaktadır. Denizbank krediyi SMS ve ATM'den başvuru yapmanıza da olanak sağlamaktadır. Kredi hakkında tüm detayları haberimizde derledik...

DENİZBANK'TAN 90 GÜN ERTELEMELİ KREDİ!

Denizbank tarafından kredi çekmeyi düşünen vatandaş için  son dakika bir kredi kampanyası duyurusu geldi. Denizbank krediyi 50.000 TL'ye kadar ihtiyacı olan vatandaşa sunarken, ayrıca kredide en dikkat çeken özelliklerden biri de  90 gün ertelemeli olarak sunulmasıdır.

ŞUBEYE GİTMEDEN BAŞVURU YAPIN!

Özellikle korona virüs süreci ile beraber bankalardan kredi kullanacak kişiler artık şubelere gitmeden de dijital bankacılık üzerinden işlemlerini yapabilme fırsatları sunulmaktadır. Denizbank tarafından devreye alınan ihtiyaç kredisi kampanyasından, dileyen müşterilerine internet sitesi üzerinden isteyen müşterilerine de ATM şubeleri üzerinden ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.


Özellikle, bankanın yapmış olduğu duyuruya göre, Denizbank'ın mobil uygulamasını kullanan müşteriler şubelere gitmeye gerek olmadan tüm bankacılık işlemlerini yapabildikleri gibi, ayrıca kredi başvurularınıda şubeye gitmeden buradan kolaylıkla yapabileceklerdir.

Denizbank'a kredi başvurusunda bulunacaklar 7 gün 24 saat, kredi başvurusu yapabilir, şubeye gitmeye gerek olmadan ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilirler. Denizbank kredi alacaklara kolaylık sağlamak adına birden fazla başvuru yöntemi sunmaktadır. Bu başvuru yöntemlerinden en çok kullanılanları SMS Kredi başvurusu olmaktadır. Vatandaş tarafından en çok tercih edilen başvuru yöntemi olmuştur.

SMS İLE KREDİ BAŞVURUNUZU YAPMAK İÇİN!

Denizbank tarafından sunulan bu krediye belgesiz olarak kredi başvurusu yapacak olan kişiler, oturdukları yerden bir şubelere gitmeden SMS ile kolaylıkla başvurularını yapabilirler. Denizbank, ihtiyaç kredisine SMS ile kredi başvurusu yaparak, hemen 50.000 TL'ye kadar kredi başvurunuzu yapıp hemen onay alabilirsiniz.

Başvurunuzu SMS ile yapmak için, Cep telefonunuzun mesaj kısmına giriş yaparak, buradan kredim yazın boşluk bırakarak , TC kimlik numaranızı yazarak 32 80 numarasına göndermeniz gerekmektedir.

SMS ile 32 80 numarasına mesaj göndermenizin ardından bu mesaj size 5 dakika içerisinde sonucu bildirilecektir. Başvurunuzun ardından gelen SMS'te, eğer kredi onayı aldıysanız bu onaylı tutar en yakın DenizBank şubesine giderek buradan kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR