Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bankalara Talimat İletti! 250.000 TL Ödeme Yapılacak!

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bankalara Talimat İletti! 250.000 TL Ödeme Yapılacak!
YAYIN TARİHİ: 18.01.2022 10:58:00

Son zamanlarda ekonomik olarak yaşanan kötü zamanlar sonrasında vatandaşlar artık rahat bir soluk alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kamu bankaları bağlamında geçen haftalarda toplantı yapmıştı. Bu anlamda banka genel müdürlerini Külliye'de ağırlamıştı. Emekli olan vatandaşlara 250.000 TL verilmesi kararı alındı. SGK, SSK ve Bağkur'lu emeklilere kamu bankalarından verilebilecek olan 250.000 TL amacıyla başvurular başladı. Kamu bankaları internet sitelerinden müjdeyi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen zamanlarda asgari ücreti açıklamıştı. Bu anlamda milyonlar rahat soluk alırken, şimdi ise Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a talimat verdi. 250.000 TL verilecek. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

CUMHURAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİREKTİF VERDİ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz aylarda kamu bankaları genel müdürleriyle bir araya gelmişti. Toplantı da pek çok konu gündeme gelmişti. Son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler enflasyon oranlarının artması dolar kurunun rekor kırması ve her şeye fahiş zam yapılması en önemli gündem maddeleri arasında yer almıştı. Emekliler için ise güzel haberler nail oldu.



Bu anlamda kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Başkan Erdoğan'ın talimatıyla 250.000 TL kredi vermeyi kabul etti. Emekliler bu kredi sonrasında mevcut olan borçlarını anında kapatabilecekler. Ayrıca diğer bankalara olan borçlarını ise tek bir bankaya indirme şansına sahip olacaklar. SGK, SSK ve Bağkur'lu emeklilerin bu krediyi almaları için ise maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan almaları gerekiyor. 




Kredi alacaklar, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a başvuru yaparak taleplerini dile getirebileceklerdir. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi almak için ise en yakın şubeye başvurmanız yeterli oluyor. Ayrıca Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank resmi internet siteleri üzerinden detayları öğrenebilirsiniz. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank sigortalı olarak çalışan vatandaşları da unutmadı. Bu anlamda aynı işyerinde 6 ay boyunca çalışanlar için de kredi veriliyor. Bu koşulu sağlayan vatandaşlar Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'a giderek parasını alabiliyor. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR