Son Dakika: Bankalar Duyuruda Bulundu! 3 Ay ve 6 Ay Kampanyalı Kredi Veren Bankalar! Ziraat, HSBC...

Son Dakika: Bankalar Duyuruda Bulundu! 3 Ay ve 6 Ay Kampanyalı Kredi Veren Bankalar! Ziraat, HSBC...
YAYIN TARİHİ: 16.08.2021 23:32:00

3 ve 6 ay ertelemeli kredi veren bankalar hangileri? Bu kredilerden yararlanabilme şartları? Hangi banka hangi şartları aramaktadır? Kredilerin özellikleri nelerdir?

Bankalar tarafından kampanya duyuruları yapıldı. Salgın sürecinde ekonomik açıdan yaşanan sıkıntılarla beraber devreye alınan ertelemeli kredi kampanyaları vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. Ertelemeli olarak sunulan krediler vatandaşa özellikle bu süreçte cazip gelmeye başladı. Bazı bankalar tarafından 3 ve 6 ay ertelemeli olarak kredi vereceklerini duyurdu.

Bankalara başvuru yaparak hızlı bir şekilde bu kredi kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Duyurunun yapılmasının ardından hangi bankaların ertelemeli olarak sunulduğu vatandaş tarafından yakından takip ediliyor...

3 AY VE 6 AY ERTELEMELİ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Bankalar tarafından duyurusu yapılan 3 ay ertelemeli olarak sunulan veya 6 ay ertelemeli olarak sunulan krediler bankalar dan işlem yaparak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilme imkanı sunulmaktadır. Ertelemeli kredi veren bankalar başvuru şartları ve başvuru aşamaları hakında tü detaylar haberimizde derlenmiştir.

3 ve 6 ay Ertelemeli olarak verilen kredilerden yararlanmak isteyen vatandaş kredi başvurusu yapacak olan kişiler istedikleri zaman kullanabileceklerdir. 3 ve 6 ay ertelemeli kredi başvurusu yaptığınızda bankalar sizlerden bir değerlendirme sonucu çıkartacaklar ve bu değerlendirme sonuçlarına göre kredi onayı vereceklerdir.

Kredilerden yararlanmak isteyenler özellikle kredi notunuz yüksek ise anında onay alabileceksiniz. Ertelemeli olarak kredi verdiğini duyuran bankalar 100.000 TL ve 200.000 TL arasında da kredi kullanabilme imkanı sağlanmaktadır.

YAPI KREDİ'DEN 3 AY ERTELEMELİ 100 BİN TL KAMPANYASI!


Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruya göre, 3 ay ertelemeli olarak krediler vereceği açıklamasında bulundu. Yapı Kredi tarafından 100.000 TL'ye kadar verilen krediler de en fazla 36 ay vade seçeneği ile kullanabilirsiniz. Kredi alacak vatandaş eğer 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanmak isterseniz, toplam vade sayınız 33 aylık olarak sunulacaktır.

Yapı Kredi Bankası tarafından sunulan kampanyalardan kredi kullanacak olan kişiler internet bankacılığı kullanıyorlarsa eğer, mobil uygulamalar aracılığı ile bu kredileri istedikleri zaman kullanabilmektesiniz. 

ZİRAAT BANKASI 6 AY ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI!

Ziraat Bankası tarafından da yapılan açıklamaya göre, 6 ay erteleme yaparak kredi kullanabilme imkanı sağlanmaktadır. Ziraat Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinden yararlanacak olan kişiler emekli ve çalışan olmaları durumunda Ziraat Bankası'ndan onay alabileceklerdir.

Özellikle emekli maaşlarını Ziraat Bankasından alan bu bankada ise 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz. Alacağınız krediler, emekli maaşlarınıza ve kredi notunuza göre belirlenen limitler sizin banka sicilinize göre değerlendirilip sunulmaktadır.

HSBC BANK 3 AY ERTELMELİ KREDİ KAMPANYASI!

HSBC Bank tarafından da kredi kampanyaları sunulmaktadır. Bu kredilerden yararlanmak için size en yakın HSBC banka giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. HSBC tarafından 50.000 TL tutarında krediden yararlanabilirsiniz. Banka bu krediyi 3 ay ertelemeli olarak sunmaktadır. 3 ay ertelemeli bu krediden yararlanmak için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir.

HSBC ayrıca sunduğu krediyi kredi notunuza göre faiz oranı uygulamaktadır. Bu krediye başvurunuzu mobil bankacılık aracılığı ile yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi banka şubelerine gitmenize gerek olmadan hesabınıza yatırılmaktadır. Banka krediyi sizlere 36 ay vade seçeneğine kadar sunmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR