Son Dakika Banka Haberleri: Akbank ve Yapı Kredi Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Son Dakika Banka Haberleri: Akbank ve Yapı Kredi Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 17:01:00

Akbank ve Yapı Kredi Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. 2021 yılı itibarı ile birlikte bankalardan veya bankaya gitmeden 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Akbank ve Yapı Kredi Bankası kredi başvuru şartları hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz.

100 bin TL kredi kullanmak isteyenler, şartlara uygun olmaları durumunda Akbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden onaylı kredilerini kullanabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan müşterinin ihtiyaç kredisi almaya uygun müşteri olması gerekiyor. Kredi alacak kişi 1100 ve üstünde bir puanı varsa başvuru yapabilir. Kredi başvurusu için, şartlardan birisi de sizin kredi başvuru sayınızdır. Kredi başvuru sayısı fazla olan kişiler kredi onayı alamazlar...

Akbank 100000 TL kredi başvurusu

Akbank üzerinden hızlı ve anında onay alabilirsiniz. Banka politikalarına uygun olduğunuz zaman banka sizlere hemen sonuç verir. Kredi başvurusu yaptığınızda sizlere kredi ile ilgili net onaylı cevap gelecektir. Kredi başvurusunu banka şubelerinden yapabilir, internet sitesinden yapabilir SMS atarak Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ayrıca banka müşterisi olan kişilerde 100.000 TL kredi kullanmak için Akbank Direkt uygulamasına girerek buradan kredi başvurularını hızlı bir şekilde yapabilmektedirler.

Akbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Kredi yazın boşluk bırakın t.c. kimlik numaranızı 44 25 numarasına gönderin. Bu şekilde kredi başvurunuzu yapabilir ve anında onay alabilirsiniz. Kredi sonucu onaylanan kişilerde hızlı bir şekilde kredilerini kullanabileceklerdir.

Akbank ayrıca internet bankacılığı üzerinden de müşterilerine kredi veriyor banka müşterisi iseniz ve bir hesabınız varsa Akbank internet bankacılığı şifresi alarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu onaylanan kişilerde 100.000 TL'ye kadar kredilerini hemen hesapların atabileceklerdir. Akbank ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapıyor ve sizin kredi notunuza göre de bir faiz oranı uyguluyor.

Yapı Kredi Bankası 100.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden de 100 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusunun mobil uygulama üzerinden yapacaksınız hemen Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifreniz ile Giriş yaparak krediler bölümünden 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu onaylandıktan hemen sonra size uygun faiz oranları ile birlikte kredinizi hesabınıza atarak kullandırım yapılacaktır.

Kredi başvurusu ayrıca bankanın resmi internet sitesinden bankanın şubelerinden ve müşteri hizmetleri numarasından da yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapan müşteriler uygun faiz oranları ile birlikte 36 ay vade ne kadar bu kredileri kullanabilmektedir. Kredi notunuz yüksek lise daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanırsınız. SMS ile de kredi başvurusu yapılıyor. Cep telefonunuzun Mesaj kısmına girerek bireysel TC kimlik aylık gelir yazarak 4411 e mesaj atarsanız kredinizi kullanabilirsiniz. Ne kadar onay olduğu sizin cep telefonunuza gelen mesaj ile belli olacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR