Son Dakika Banka Haberi: Daha Önce Yapılmadı, Maaşınızın 45 Katına Kadar Kredi Ödemesi Yapılacak

Son Dakika Banka Haberi: Daha Önce Yapılmadı, Maaşınızın 45 Katına Kadar Kredi Ödemesi Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 16.08.2021 21:04:00

Son Dakika Banka Haberi: Daha Önce Yapılmadı, Maaşınızın 45 Katına Kadar Kredi Ödemesi Yapılacak. Son dakika olan bu krediyi bir bankadan değil, birden fazla bankadan alacaksınız. İşte detaylar...

Maaşların 45 katına kadar ihtiyaç kredisi dönemi başladı. Maaşınızın 45 katına kadar ihtiyaç kredisi başvurusunu yapacağınız bankalar hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Sizlerde bu bankalar üzerinden hem emekli hem de çalışma maaşınızın 45 katına kadar kredi kullanabiliyorsunuz. 36 ay vadeye kadar verilen krediler de en yüksek limit 200 bin TL olarak belirlenmiştir. Sizlerde banka şartlarına uygun olmanız durumunda göreceğimiz bankalar üzerinden maaşınızın 45 katına kadar kredi kullanabiliyorsunuz.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerin banka politikalarına uygun olmaları durumunda kredi başvuruları onay alınmaktadır. İhtiyaç kredilerinde kişilerin kredi notu en az 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. Kredi notu düşük olan ve bankalarda kredi sicili bozuk olan kişilerin maalesef onay alamayacaklarını üzülerek söylemek istiyoruz. Sizlerde kredi kullanmak istiyorsanız kredi banka politikalarına uygun olmanız durumunda hemen işlem yapabilir ve kredinizi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere maaşınızın 45 katına kadar 36 ay vade ile kredi alabileceğiniz bankalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Ziraat Bankası maaşın 45 katına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden maaşınızın 45 katına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksınız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda aynı gün içerisinde 200 bin TL'ye kadar kredi kullanabileceksiniz. Bu bankadan kredi kullanacak olan kişilerin maaşlarına bu bankadan almaları durumunda 45 katına kadar kredi onayı alırlar. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde ilk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme yapabiliyorsunuz.

Şekerbank Maaşın 45 katına kadar kredi başvurusu nasıl yapılır

Şekerbank üzerinden maaşınızın 45 katına kadar kredi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar verilen bu krediler de başvuru yapmak için size en yakın Şekerbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Banka müşterileri olmanız durumunda maaşınızın 45 katına kadar kredi olacaksınız. Özellikle emekli olan kişilerin kredi notu düşük olsa bile kredilerini hızlı bir şekilde kullanabileceklerini söyleyebiliriz. Maaş taşıma işlemlerinden sonra diğer bankadaki borçlarınız da hesaplanarak, Şekerbank ın verdiği bu kredi ile birlikte kapatılacaktır. 36 ay vadeye kadar verilen krediler de ilk taksit ödemeleri ilk üç ay ertelemeli veya ilk 6 ay ertelemeli olarak da sunuluyor. Size özel kredi imkanlarından faydalanmak istiyorsanız en yakın Şekerbank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Burgan Bank maaşın 45 katına kadar kredi kampanyası

Özellikle emekli olan kişilerin maaş taşıması durumunda maaşlarının 45 katına kadar ihtiyaç kredisi alacaklarını söyleyebiliriz. Burgan Bank üzerinden maaşınızın 45 katına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksınız size özel kredi kampanyalarından yararlanır ve diğer bankadaki borçlarınızı da kapatan bir borç kapatma kredisi alabilirsiniz. 200 bin TL'ye kadar verilecek bu krediler de limitinizi sizin aldığınız maaş ve kredi notunuz belirler. Ayrıca faiz oranları da kredi notuna göre değişiklik göstermektedir. Size en yakın banka şubesi üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz. İnternet veya SMS üzerinden kredi başvurusu bulunmamaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR