Son Dakika 250.000 TL Limit Olacak! Alternatif Bank'tan 2 Dakika İçinde Alacaksınız! Resmen Duyurdu!

Son Dakika 250.000 TL Limit Olacak! Alternatif Bank'tan 2 Dakika İçinde Alacaksınız! Resmen Duyurdu!
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 15:37:00

​Özel bankalar arasında süratli netice veren ilk 5 bankadan bir tanesi olan Alternatif Bank bütün kampanyalarda kendi müşterisine öncelik tanıyor. Alternatif Bank hesaplarınız varsa ve banka kredi notunuz 1300 ve üstünde ise 250 bin TL'ye kadar tüketici kredisi kullanmanız problem değil. Bu işlemleri yapabilmeniz amacıyla derli toplu bir gelirinizin olması ve kredi notunuzun iyi olması gerekiyor.

Alternatif Bank'tan 2 Dakika İçinde Alacaksınız! Resmen Duyurdu! Son Dakika 250.000 TL Limit Olacak.  Son Dakika 250.000 TL Limit Olacak. Yapı Kredi Bankası son dakika yapmış bulunduğu kampanyada 2 dakika içinde kredi onayı vereceğini açıkladı. Üstelik 250 bin TL'ye kadar tüketici kredisi kullandıracak olan bu banka hiçbir şartta ve şekilde gelir belgesi ve banka şubenizle gelmesini istemiyor. Kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar internet aracılığı ile başvurularını gerçekleştirebilecek ve kredi onayını anında kullanabilecek.



Acil tüketici kredisi bağlamında 250 bin TL'ye kadar müracaat yapacak olan vatandaşlar Kredi müracaatlarını internet bankacılığı üzerinden yapılmadıysa bankanın resmi web internet sitesi bağlamında kendi sms kredi servisi numarası üzerinden istedikleri vakit nakit kredi müracaatında bulunabilir.


Alternatif Bank ihtiyaç kredisi müracaatı nasıl yapılır?

Alternatif Bank yaptığı kampanyada tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla 2 dakika amacıyla da Kredi neticesini veriyor. Nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar kednilerine ait olan cep telefonları aracılığı ile SMS atarak bu bankadan ne kadar kredi onay aldıklarını görebiliyor. 



Alternatif Bank hesapları üzerinden alacakları internet parolası ile eş güdümlü bankanın mobil uygulamasını kullanabilir ve internet bankacılığına giriş yaparak buradan da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. 250 bin TL'ye kadar tüketici kredisi kullanmanız halinde Yapı Kredi Bankası sizlere 90 gün ertelemeli 24 ay vadeli olarak Kredi olanağı sunarken başka bankadaki olan borçlarımızı da kapatmanız amacıyla sizlere fırsat sunacaktır. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR