Son Dakika: 0.99 Faiz Oranları ile Kredi Kampanyası Güncellendi, Bankalar Duyuru Yaptı

Son Dakika: 0.99 Faiz Oranları ile Kredi Kampanyası Güncellendi, Bankalar Duyuru Yaptı
YAYIN TARİHİ: 15.09.2021 13:28:00

0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası dönemi başladı. 0.99 faiz ile kamu bankaları ve özel bankaları üzerinden hızlı bir şekilde artık kredi alabileceksiniz. İşte detaylar...

0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası dönemi başladı. 0.99 faiz ile kamu bankaları ve özel bankaları üzerinden hızlı bir şekilde artık kredi alabileceksiniz. belirtilen faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere Bankalar 0.99 faiz oranı ile 70 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlarken sadece borç kapatma Kredisi olarak bu kredileri vereceğini duyurdu. 0.99 faiz kredi kullanmak isteyen kişiler ayrıca başvuru yaptıkları banka üzerinden daha önce bir banka çalışması yaşamış olması gerekmektedir.

Ziraat Bankası 0.99 kredi şartları...

Ziraat Bankası üzerinden 0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemesinde de 3 ay ertelemeli olan Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile vermiş olduğu kredi de sadece özel banka müşterilerine yapmaktadır. 1500 ve üzerinde Kredi notunuz varsa 18 yaşından büyük ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası şubelerinden ve Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden başvuru yaparak kredi onayı alabilirsiniz. 


Akbank 0 99 faizli kredi veriyor mu?

0.99 faiz oranları ile birlikte Kredi verilecek olan kamu bankaları haricinde bazı özel bankalarda kredi kampanyaları başlattı. 0.99 faiz oranları ile Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler bankadan daha önce Kredi kullanmış olması ve banka internet bankacılığı şubesini kullanmış olması gerekiyor. Akbank direkt uygulaması üzerinden yapacağınız kredi başvurusu ile birlikte banka sizleri hızlı bir şekilde Kredi sonucunu verecek onaylanan tutar kadar kredinizin de ne kadar olduğunu yine direct uygulaması üzerinden gösterecektir. Akbank 0.99 faiz oranları ile vermiş olduğu bu ihtiyaç kredilerinde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapma imkanı da sunmaktadır.


0.99 faiz oranları ile kredi başvurusu yapıp ona yalan adaysınız veya onay aldıysanız bu faiz oranları ile kredi alamadıysanız Bu sizin Kredi notunuz yüzünden olmaktadır. Verrmiş olduğumuz iki banka haricindeki diğer bankalardan da aynı şekilde Kredi başvurularını yaparak sizin Kredi notuna göre faiz oranları uygulanmaktadır. Uygun faiz ile kredi almak istiyorsanız daha önceki banka çalışmalarınızın iyi olması şarttır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR