Son Dakika: 0.64 Faizli Kredi Ödemesi Yapılacak

Son Dakika: 0.64 Faizli Kredi Ödemesi Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 27.08.2021 09:02:00

Devlet Destekli 0.64 faiz oranı ile konut kredisi veren bankalar hangileridir? En kolay ve en uygun faizlerle konut kredisi almak için şartlar nelerdir? 0.64 faiz oranı ile kredi için bankalardan nasıl işlem yapılır? Sizlere şimdi bu yazımızda konut kredisinde yapılan son kredi kampanyası olan %0.64 faiz oranı ile nasıl kredi alabilirsiniz bunun bilgilerinden bahsedeceğiz.

Sosyal ekonomik destek paketleri kapsamı doğrultusunda korona virüs dönemlerinde konut kredilerinde yeni bir kampanya başlamıştır. Kamu bankalarından ve bazı özel bankalardan konut kredisi devlet destekli olarak verilmektedir. Bu kredilerde banka şartlarına uygun olmanız durumunda kredi alacağınız evin ekspertiz değerinin %90’ına kadar da kredi kullanabileceksiniz. Kredi şartlarına uygun olan kişiler ve %10’luk teminatı olup kredi almak isteyenler vereceğimiz bankalardan konut kredisi başvurusu yaparak 180 ay vadeye kadar kredi kullanabileceklerdir. Üstelik bu kredilerde 1 yıl erteleme imkanınız da bulunmaktadır. 1 yıl ertelemeli olduğunda 168 ay vadeye kadar kredi kullanabileceksiniz.

Konut Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Kredi başvurusu yapacak olan kişinin düzenli bir geliri olması gerekiyor. Ayrıca kredi notu en az 1100 ve üzerinde olması durumunda banka kredi verecektir. Sizde eğer konut kredisi başvurusu yapacaksanız banka kredi notunuz haricinde ödemekte olduğunuz kredi kartı veya kredi varsa da bu gibi ödemelerin sıkıntısız olarak yapılması gerekmektedir. Banka sizin değerlendirmenizden sonra kredi onayı verecektir. Ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişi evli ise eş rızası vermesi de gerekiyor.

Ziraat Bankası 0.64 Faiz Oranlı Konut Kredisi Başvurusu

Kamu bankası olan Ziraat Bankası sıfır konut alımlarında 0.64 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı sağlamaktadır. Kredi başvurusu yapmak için size en yakın Ziraat Bankası şubesine gelir belgeniz, kimlik ve alacağınız evin tapu fotokopisi ile gitmeniz yeterli olacaktır. Alacağınız ev eğer ikinci el ise 0.74 faiz oranları ile konut kredisi kullanacaksınızdır. Banka kredi başvurularını sadece banka şubelerinden almaktadır. En yakın şubeye giderek alacağınız evin ekspertiz değerinin %90’ına kadar kredi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank 0.64 Faiz Oranı ile Konut Kredisi

Alacağınız ev sıfır ise bu bankadan 1 yıl ertelemeli 180 ay vadeli konut kredisi kullanabilirsiniz. Banka sıfır evlerde Ziraat Bankası’nda olduğu gibi 0.64 faiz oranı ile işlem yapmaktadır. Sizde en yakın banka şubesine giderek konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Halkbank 0.64 Faiz Oranı ile Konut Kredisi

Kamu bankalarından olan Halkbank, diğer iki kamu bankası gibi aynı şartlar altında 180 ay vadeye kadar kredi başvurusu yaptırmaktadır. Sıfır evlerde ve ikinci el evlerde ayrı faiz oranları uygulanmaktadır. Sizde konut kredisi alacaksanız en yakın banka şubesine giderek düşük faiz oranları ile ev sahibi olabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER