SMS ile 30.000 TL Kredi Verilecek, Bazı Bankalar Bugün Kampanyayı Başlatıyor

SMS ile 30.000 TL Kredi Verilecek, Bazı Bankalar Bugün Kampanyayı Başlatıyor
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 14:53:00

SMS ile 30.000 TL Kredi Verilecek, Bazı Bankalar Bugün Kampanyayı Başlatıyor. 30.000 TL kredi alabileceksiniz. SMS ile başvuru yapılacak. İşte detaylar...

Sms ile kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuzdan bir mesaj atmanız gerekiyor. Bu mesajı attıktan hemen sonra 5 dakika içerisinde banka sizlere kredi sonucunu verir. Kredi sonucunu sizin T.C kimlik numaranız üzerinden sorgulama yaparak vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişinin en az 1200 ve üzerinde bir kredi notunun olması durumunda banka SMS ile yapılan başvurularda, onay vermektedir. Eğer kara liste müşterisi veya bankalardan dolayı icralık ve avukatlık bir durumunuz varsa, kredi başvurusu yapsanız bile onay alamazsınız. Sizler de 30000 TL'ye kadar SMS ile kredi kampanyası yapan bankalardan onay almak istiyorsanız yazımızı okuyabilir ve bu bankalardan, size uygun olanını seçerek kredi başvurunuzu cep telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz. 

Aktif Bank SMS ile kredi başvurusu

Özellikle kredi notu yüzünden onay alamayan kişiler için Aktif Bank kredi başvurusunu öneriyoruz. Banka, n-kolay Kredi adında bir kampanya yaparak ihtiyaç kredisi vermektedir. 30000 TL'ye kadar kullanabileceğiniz bu krediler için başvuru yapmak istiyorsanız SMS atabilirsiniz. Sms attıktan hemen sonra banka sizlere kredi onayı verirse, ev adresinizde veya iş adresinizde bu krediyi kullanırsınız. Aktif Bank üzerinden mesaj atarak, kredi başvurusu yapmak için cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazarak, 30 50 numarasına gönderin. Mesaj gönderiminden 10 dakika sonra sizlere kredi sonucu gelecektir. Ayrıca bankanın resmi internet sitesinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. 30000 TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde 36 ay vade ile ödeme tablosu oluşturabiliyorsunuz.

TEB SMS ile kredi başvurusu

SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız TEB bankası üzerinden de 30000 TL kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. TEB Bankası kredi başvurusu yapmak için Tc kimlik numaranızı 44 66 numarasına mesaj atarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz.  Kredi başvurunuz, sizin kimlik numaranız üzerinden değerlendirilerek, 5 dakika içerisinde mesaj attığınız cep telefonuna gelir. Eğer kredi onayı alırsanız, kredi limiti yazacak ve bunu limitte yazan krediyi banka şubesinden kullanacaksınız.

QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu

Mesaj ile kredi başvurusunu, ülkemizde ilk tanıştıran bankalardan bir tanesi olan Finansbank üzerinden de hızlı bir şekilde başvuru yaparak hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz. Özellikle kredi onayı alan kişiler banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üzerinden de bu krediyi kullanabilir. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atmanız gerekiyor. Bu mesajı atmak ücretlidir. Mesajı attıktan hemen sonra kredi sonucunuz cep telefonuna gelir. Kredi sonucu geldikten sonra da onay alırsanız onaylanan krediyi banka şubesinden kullanabilirsiniz. QNB Finansbank, verdiği kredilerde kişinin kredi notuna göre, faiz oranı uygular. 36 ay vadeye kadar alacağınız 30000 TL kredide ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli yapabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR