SKANDAL! Burak Beşer Kimdir? İstanbul Beşiktaş Momo Bebeköy Sahibi Kim? Momo Bebeköy Kafe'de Ne Oldu

SKANDAL! Burak Beşer Kimdir? İstanbul Beşiktaş Momo Bebeköy Sahibi Kim? Momo Bebeköy Kafe'de Ne Oldu
YAYIN TARİHİ: 6.03.2022 10:59:00

​Son dakika haberi! İstanbul Beşiktaş'taki Momo Bebeköy isimli restorana eşofmanla gelen müşterilerin mekana alınmadığı görüntüler tepki çekti. Konuyla ilgili tetkik başlatıldığını bildiren Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Aksi bir duruma daha öncesinde olduğu bundan sonra da asla müsaade edilmeyecektir." ifadelerine yer verildi. Peki İstanbul Beşiktaş Momo Bebeköy sahibi Burak Beşer kimdir? Momo Bebeköy Kafe'de ne oldu?

İstanbul Beşiktaş'taki Momo Bebeköy adlı restorana eşofmanla gelen müşterilerin mekana alınmadığı görüntüler oldukça fazla tepki çekti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrasında İstanbul Beşiktaş Momo Bebeköy Kafe için soruşturma açıldı. Peki İstanbul Beşiktaş Momo Bebeköy sahibi Burak Beşer kimdir? Momo Bebeköy Kafe'de ne oldu?
 

İSTANBUL BEŞİKTAŞ MOMO BEBEKÖY'DE NE OLDU?


Konuyla alakalı araştırma başlatıldığını belirten Beşiktaş Kaymakamlığından oluşturulan açıklamada, "Aksi bir hale daha evvel bulunduğu bundan sonra da katiyen müsaade edilmeyecektir. " ifadelerine yer verildi.




Beşiktaş Kaymakamlığı sosyal medya adresinden oluşturulan açıklama şu şekilde;

Beş gün evvel Bebek mahallemizde tespit edilen bir işletmede yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerle alakalı lüzumlu araştırmalar yapılmaktadır.

İlçemizde tespit edilen kamu kurum, kuruluş ve özel sektör işletmelerinde tüm vatandaşlarımız hiçbir fark gözetilmeden eşit şekilde tüm hizmetlerden faydalanmakta olup, aksi bir hale daha evvel bulunduğu gibi bundan sonra da katiyen müsaade edilmeyecektir.

İSTANBUL MOMO BEBEKÖY SAHİBİ BURAK BEŞER KİMDİR?

Burak Beşer, Hidro-Mak şirketinin sahibi Beşer ailesine mensup bir iş insanı. Bu endüstri şirketinde başlayan iş hayatını şu anda yeme içme pazarında sürdürüyor. Momo markasıyla Çeşme'de bir restoran açan Beşer, markasını İstanbul ve Bodrum'a da taşıdı.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR