Şimdi Belli Oldu! Ziraat Bankası Emekliyi Düşündü, Maaşı Yetmeyen Emeklilere 15.000 TL Verecek

Şimdi Belli Oldu! Ziraat Bankası Emekliyi Düşündü, Maaşı Yetmeyen Emeklilere 15.000 TL Verecek
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 09:55:00

Nihayet beklenen açıklama geldi. Ziraat Bankası bir kez daha emekliyi düşündü. Maaşı yetmeyen emeklilere 15,000 TL nakit para desteği verileceğini açıkladı. Açıklamanın ardından emekliler doğrudan Ziraat Bankasının yolunu tuttu. Son günlerde ekonomik sıkıntılar yaşayan ve almış oldukları emekli aylığıyla geçinemeyen kişilere Ziraat Bankası maddi nakit avans desteğinde bulunacağını açıkladı.

Emekliler Ziraat Bankası üzerinden 15.000 TL limitli kredi limitlerinden yararlanabilecek. Kişiler isterlerse Ziraat Bankası şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekleri gibi aynı zamanda mobil bankacılık yoluyla da işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası kendi internet sitesinden yaptığı açıklamalarda emekli olan kişilere 15,000 TL kredi limiti desteğinde bulunacağını söyledi.

Ziraat Bankası Üzerinden Emeklilere 15,000 TL Ödeme Koşulları Belli Oldu


Ziraat Bankası üzerinden emeklilere 15.000 TL kredi limiti hizmeti sunuluyor. Fakat kişilerin bu hizmetten yararlanabilmeleri için belli başlı koşulları sağlayabilmeleri gerekiyor. Aynı zamanda emeklilere daha önce hiç kredi kullanmadıysalar 200 bin TL kredi desteği de sunuluyor. 50,000 TL üzerindeki kredi işlemlerinde 24 ay ve 36 ay taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca Ziraat Bankası emeklilere çektikleri kredileri 3 ay erteleme hakkı hizmeti de sunuyor. Böylelikle kredi ödemesinde zorluk çekilen aylarda kişiler erteleme haklarını kullanabiliyor.

Emekli Maaşınızı Ziraat Bankasına Taşıyın!


Emekli maaşlarınızı Ziraat Bankasına taşıyarak bütün kredi avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankası tarafından sunulan bütün ayrıcalıklı hizmetlerden yalnızca Ziraat Bankası müşterileri faydalanabiliyor. Türkiye’nin en avantajlı bankalarından birisi olan Ziraat Bankası hizmette sınır tanımamaya devam ediyor.




Geçinmekte zorluk çeken emeklilere özel olarak sunulan bu kampanyalardan sadece Ziraat Bankası emeklileri faydalanabiliyor. Ziraat Bankası 15,000 TL kredi limiti ayrıcalığından faydalanmak için yapmanız gereken tek işlem şubeye giderek işlemlerinizi başlatmaktır. Bu da pratik bir şekilde kredi kullanmanızı mümkün kılıyor!

İşlemlerinizi aynı zamanda mobil bankacılık üzerinden de gerçekleştirebiliyorsunuz. Ziraat Bankası sizlere her yönden geniş kapsamlı bir hizmet deneyimi sunuyor. Böylece Ziraat Bankası vasıtasıyla pratik bir şekilde kredi kullanmanız mümkün olacaktır. Özellikle Ziraat Bankası son zamanlarda emeklilere özel kredi kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çeke bir banka konumunda yer almaktadır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER