Şimdi Açıklandı! TC Kimlik No Son Sayısı 1, 3, 5, 6 Olanlar 16000 TL Alacak! Nasıl Başvuru Yapılacak

Şimdi Açıklandı! TC Kimlik No Son Sayısı 1, 3, 5, 6 Olanlar 16000 TL Alacak! Nasıl Başvuru Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 12.02.2022 13:19:00

Tc kimlik numarası üstünden ödemeler devam ediyor. 16000 TL'ye bağlamında ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için özel bankalardan resmi açıklama geldi. 16000 TL'ye ödeme alabilmek isteyen vatandaşlar TC kimlik numarası üstünden süratli bir şekilde başvurularını yaparak, anında kendi hesaplarına bu ödemeleri alabilir.

Başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar kredi kullanmak istiyorlarsa, özel bankaların birlikte güçlerini birleştirerek yapmış oldukları kampanyalar bağlamında kredi neticesine anında öğrenebilir. Kredi notu 1000 ve üstünde olan vatandaşlar kredi başvurusu yaparak, adı geçen bankalar üstünden süratli bir şekilde kredi imkanından faydalanabiliyor. 

Garanti BBVA ve HSBC


Özel bankalar arasında en çok tercih edilen, Garanti BBVA ve HSBC, yapmış oldukları kampanya müracaatında 16000 TL 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemelerine 3 ay zamanınca ödenmeyen ihtiyaç kredisi kampanyasını resmi web sitesinden açıkladı. Başvuru yapacak olan kişilerin banka kredi notu: 1100 ve üstünde ise kredi müracaatını, oturdukları kısımdan 
cep telefonlarından SMS yollanabilecek. Sms ile kredi müracaatı yapmak, ücretli olmaktadır. 




Garanti BBVA ve HSBC üstünden attı, SMS ile kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar TC kimlik numarasını HSBC'den alırsanız 44 77 numarasına mesaj olarak gönderebilir. Garanti BBVA üstünden SMS ile kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar ise kredi müracaatı yapabilmeleri amacıyla cep telefonlarından mesaj kısmına girerek kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını aratarak bu mesaji 3280 numarasına gönderebilirler. Yapılacak olan müracaat ardından sizlere süratli bir şekilde netice verilebilecek ve onaylanan miktar kaç para ise kredinizi gelir belgesiz olarak en yakın banka şubesi üstünden kullanabileceksiniz.

Türk Ekonomi Bankası Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası


Türk Ekonomi Bankası Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden 16000 TL'ye kadar TC kimlik no bağlamında nakit olarak kredi almak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa banka şubelerine kimlikleriyle eş güdümlü giderek süratli bir şekilde anında kredinizi alabilirsin. Türk Ekonomi Bankası Türkiye İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası, ilaveten bireylerin kimlik numarası üzerinden internet bankacılığı programı aracılığı ile de kredi olanağı sağlamaktadır. Kamu bankalarından ve düşük faiz oranlarıyla kredi alabilmek isteyen vatandaşlar, bu üç bankadan bir adedini seçerek diledikleri vakit kredi başvurusunda bulunabilir. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR