Sigortam Yok! Güvencem Yok Para Lazım Diyenler Bu Haber Size! Yüksek Limit 36 Vade 3 Ay ödeme Yok

Sigortam Yok! Güvencem Yok Para Lazım Diyenler Bu Haber Size! Yüksek Limit 36 Vade 3 Ay ödeme Yok
YAYIN TARİHİ: 9.01.2022 00:59:00

Hiç bir güvencesi olmayan sigortası olmayan vatandaşlar için kredi imkanı 2022 yılı bağlamında gelmiş bulunuyor. Haberimizde tüm detayları verdik.

SGK sigortası ve eş güdümlü olarak maaş bordrosu olanlar kredi çekebilir mi? Detayları merak ediliyor. Eğer sigortanız olmazsa fakat bazı şartları taşıyorsanız kredi alabilirsiniz. İhtiyaç kredinizi alarak nakit parayı anında hesabınızda görebilirsiniz. SGK sigortası olmayan vatandaşlar bazı durumlarda bankalardan onay verilse bile iş kredi kullanmaya gelince sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Bu durumda vatandaşları oldukça güç durumlara sokuyor.



Fakat bazı bankalar yaptıkları kampanyalar ile bu durumu tersine çevirmesini biliyor. Bu bankaların yaptıkları kampanyalar ise oldukça ilgi görüyor. Bu bankalarda sigortanız olmasa bile T.C kimlik numaranızla anında kredinizi çekebiliyorsunuz. Bu bankalar aynı zamanda online olarakta işlem yapmaktadırlar. Sigortanız yok, fakat kredi notunuz yüksekse bu durum sizler için oldukça olumlu bir gelişme sayılıyor. Bu durumda olan vatandaşlar hemen kredilerini çekebiliyorlar. Daha önce bir bankadan kredi veya kredi kartı kullandıysanız bu kullanımları da düzenli olarak ödediyseniz vereceğimiz bankalar üzerinden sigortanız olmasa durumunda bile kredi kullanabilirsiniz.

AKBANK KREDİ BAŞVURUSU 

Akbank bağlamında kredi kullanmak isteyen müşteriler kredi notu 4425 ve üzerinde ise ve bankalarda hiçbir sıkıntısı yoksa kredi başvurusunu hızlı bir şekilde SMS ile yapabiliyor. Sms ile onay aldıktan sonra size en yakın Akbank şubesine giderek kimliğinizi verip onaylanan krediyi kullanabilirsiniz.


Akbank üzerinden kredi almak ise oldukça kolay. SMS kredi yazarak boşluk verin T.C kimlik numaranızı 4425'e yollayın ve krediniz 2 dakika içinde onaylansın. 36 ay vade ve 3 ay geri ödemesiz kullanın. 



İNG BANK 

SGK sigortanız olmadığı halde İNG Bank bağlamında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi almak içinde bankaya gitmenize gerek bile yoktur. Online olarak İNG BANK üzerinden kredinizi çekebilirsiniz. Eğer şartlara haizseniz anında kredinizi çekebilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvuru yapacak kişiler İNG Bank tarafından yapılan düşük faizli kredi kampanyasına katılabilirler. 

İNG BANK diğer bankalardan farklı olarak düşük kredi notu olan kişilere de anında onay veriyor. Eğer İNG Bank'ta hesabınız bulunmuyorsa hesap açtıktan sonra internet bankacılığı şifresi alıp bu şekilde kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Dilerseniz ilk önce ATM'ler üzerinden veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan kredi başvurunuzu yapın onay alırsanız hesap açıp kredinizi alabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR